Jaki LCD do 2500-3000

zen44ek

Member
Witam,
Szukam jakiegos fajnego TV dla dziadka. Cena jak w temacie ok 3000. Nie chce nic powyżej tej cany. Zalezy mi na tym aby był to dobry telewizor. Bedzie pod niego podłączony tuner TV N oraz czasami laptop.
Pozdrawiam i czekam na propozycje.

pejotpe

New member
Bez reklam
zen44ek napisał:
Jaka plazma 50? Mam w domu Panasonica 46 plazme i raczej do 3tys sie nie wyrobiłem. Zalezy mi tez na fulHD i MPG4.
Cenowo?
- Samsung PS50B430
- LG 50PG200R
- Panasonic TH-50PX8/PV8

Wszystkie na Skąpcu poniżej 3kPLN.

zen44ek

Member
Do domu dla rodziców kupiłem PANASONIC - Plazma TX-P46G10E , dlugo go wybierałem ale jestem zadowolony i to bardzo. Jak juz pisalem wcześniej myśle że dobrej plazmy do 3tyś nie bedzie, a zależy mi na fulHD. Może się myle i lepiej jednak kupić plazme? Jak radzicie?
Uważam że plazmy są lepsze ale nie w tej cenie.
Czy warto kupować którąś z tych plazm ktore sa wymienione w temacie? Moze lepiej do tej kwoty pozostać przy LCD?

zen44ek

Member
Dobry wybór jednak myślałem że to jest telewizor plazmowy skoro wcześniej napisałeś że się mieści w tej cenie. Pomyślałem że chodzi o plazme a nie o LCD.
Czy możesz zatem podać link do plazmowego telewizora mieszczącego się w tej cenie który ma FULLHD?

Czy miałeś na myśli ten model http://www.skapiec.pl/site/cat/21/comp/522233 ?

Dodam jeszcze że zależy mi aby ten telewizor był w czarnym kolorze.

Ostatnia edycja:

dragons87

New member
zen44ek napisał:
Dobry wybór jednak myślałem że to jest telewizor plazmowy skoro wcześniej napisałeś że się mieści w tej cenie. Pomyślałem że chodzi o plazme a nie o LCD.
Czy możesz zatem podać link do plazmowego telewizora mieszczącego się w tej cenie który ma FULLHD?

Dodam jeszcze że zależy mi aby ten telewizor był w czarnym kolorze.
Najtaniej dostaniesz na poprzednim linku co podales i jest to plazma nie lcd :) Tak wiec za jakies 2700 +/- bedziesz mial ten tv z przesylka :) Ale radze Ci sie spieszyc, bo np na redcoon ceny zmeiniaja sie co 1-3dni :) oczywiscie czasem w dol, jednak ja zaobserwowalem ze czesciej ceny rosna niz spadaja :p np ok 10dni temu ten model, czarny, stal tam za 2527zl, a teraz powyzej 2600 :)

Do góry