Jaki LCD 46-52 do 5tys

Pingwinek

Banned
Witam Mam do wydania okolo 5tys I zastanawiam sie nad wyborem LCD Obraz z Nki wiec po HDMI Zastanawiam sie nad modelem Samsinga LE-46B651 plusem jest mozliwosc odtwarzania filmow po usb Ale to tylko dodatek Jako ze rynek jest pelen LCDkow to nie mam mozliwosci przeczytania o wszystkich modelach Czy ktos moglby podpowiedziec co w tej cenie jest ciekawego
Dziekuje

zajka

New member
Pingwinek napisał:
Witam Mam do wydania okolo 5tys I zastanawiam sie nad wyborem LCD Obraz z Nki wiec po HDMI Zastanawiam sie nad modelem Samsinga LE-46B651 plusem jest mozliwosc odtwarzania filmow po usb Ale to tylko dodatek Jako ze rynek jest pelen LCDkow to nie mam mozliwosci przeczytania o wszystkich modelach Czy ktos moglby podpowiedziec co w tej cenie jest ciekawego
Dziekuje

Cześć,

Stoję przed podobnym wyborem. 46cali, n-ka. Zastanawiam się na wymienionym przez Ciebie samsungiem i drugiem świetnym modelem Sony Z5500 (w obrębie LCD). Z początku byłem zdecydowany na LCD, potem na plazmę Panasonic g10, znów wraca temat LCD u mnie ze względu na sygnał SD, więc podpinam się do rozmowy.

Do góry