Jaki DVD HD wybrac

wacek68

New member
Witam chciałem się poradzić chciałem sobie kupić jakieś nie drogie a dobre DVD HD dźwięk DD 5,1 DTS odtwarzanie duzej ilosci plikow (formatow), divx, xvid, mkv(720p,1080p), mts ,rmvb itd
Zastanawiałem się nad fergusonem Ariva HDplayer 200A lub mantą

wacek68

New member
Chciałem się dowiedzieć który wybrać FergusonAriva HDplayer 210; lubAriva HDplayer 150DVD; lub Ariva HDplayer 200A i czy się różnią pozdrawiam i proszę o pomoc

pablo09

New member
Witam. Również mam dylemat związany z kupnem HD playera. Zastanawiam się pomiędzy: Ariva HDplayer 200A, Asmax PlayBox HD Media Player, ASUS O!Play MINI. O Arivie nic nie mogę znaleźć, natomiast dużo chwalony i tani jest Asmax. Duga sprawa to wejścia. Ariva i Asmax mają po dwa usb (dla mnie ważne bo w jedno usb dysk,a w drugie moduł wifi), a Asus jedno. I wyjścia audio przemawiają za Ariva.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Asmax tani to fakt, ale gdzie on jest tak chwalony? Miałem i nie chwalę, wymieniłem na Arivę i jestem zadowolony.

andrew k

New member
Dobre i niedrogie to essentiel b , co do szczegółów popytaj Kirka50 (kupił, ubił, postawił na nogi i używa dalej, więc o nim wiele wie - z tego co widzę cena zabija(pozytywnie). Źle zatytułowałeś topa, bo z Twoich wypowiedzi widzę że nie interesuje Cię odtwarzanie płyt DVD ? Zresztą zawsze można zrobić obraz i wrzucić na twardego. U mnie w Arivie nie muszę robić nawet obrazu, wystarczy skopiować katalogi i leci "normalnie" i odtwarza włącznie z menu płyty.

Ostatnia edycja:

pkomp

New member
rany ludzie zajrzyjcie na strony producentów, zobaczcie specyfikacje i zajrzyjcie do tematów o danych playerach na forum....lenistwo widze rozpanoszyło sie strasznie

pablo09

New member
Przecież po to są fora,żeby szukać porad,odpowiedzi,zadawać pytania! Tu nie chodzi o lenistwo. Dużo szukałem o Ariva 200a i nie znalazłem! Wiadomo,że na stronie producenta jest specyfikacja,ale potem się okazuje,że te "wszystko mające" sprzęty tego nie otworzą,tu przycinają,coś trzeba konwertować i właśnie dlatego zadajemy pytania na forach! Aby uzyskać praktyczne odpowiedzi.

Do góry