Witam
chciałbym kupić jakiś tańszy odtwarzacz DVD, który:
- odtwarza divxy (MPEG-4/AC3 MPEG-4/MP3 itd) w rozdzielczości SD
- ma HDMI i upscaluje rozdzielczość, nawet jak DIVX jest psiej jakości
- odtwarza divxy w rozdzielczości HD (przynajmniej 720p) na jakichkolwiek kodekach - chciałem na płytki/dysk przegrać filmy z kamery
- robi slideshow ze zdjęć i je ładnie obraca po EXIFach
- odtwarza zwykłe DVD
- nie musi jakoś strasznie przykładnie robić polskich napisów. Filmów z netu oglądam mało
- czyta to co powyżej napisałem z DVD(R,W), CD(R,W), USB-flash, USB-HDD.
Za ok 900-1100 pln takie urządzenia można kupić - widziałem w necie. Powyższe opcje są tam wszystkie ale bez napędu DVD, a ja przedewszystkim DVD oglądam. Mają jeszcze torrenty, ethernet i możliwość zamontowania dysku twardego. Coś takiego mi raczej jest niepotrzebne. Chciałbym się też do jednego pudełka ograniczyć.
Mam Panasonica th37pv8p.
Pozdrawiam
chciałbym kupić jakiś tańszy odtwarzacz DVD, który:
- odtwarza divxy (MPEG-4/AC3 MPEG-4/MP3 itd) w rozdzielczości SD
- ma HDMI i upscaluje rozdzielczość, nawet jak DIVX jest psiej jakości
- odtwarza divxy w rozdzielczości HD (przynajmniej 720p) na jakichkolwiek kodekach - chciałem na płytki/dysk przegrać filmy z kamery
- robi slideshow ze zdjęć i je ładnie obraca po EXIFach
- odtwarza zwykłe DVD
- nie musi jakoś strasznie przykładnie robić polskich napisów. Filmów z netu oglądam mało
- czyta to co powyżej napisałem z DVD(R,W), CD(R,W), USB-flash, USB-HDD.
Za ok 900-1100 pln takie urządzenia można kupić - widziałem w necie. Powyższe opcje są tam wszystkie ale bez napędu DVD, a ja przedewszystkim DVD oglądam. Mają jeszcze torrenty, ethernet i możliwość zamontowania dysku twardego. Coś takiego mi raczej jest niepotrzebne. Chciałbym się też do jednego pudełka ograniczyć.
Mam Panasonica th37pv8p.
Pozdrawiam