exciter555
New member
Witam. Panie i Panowie mam problem. Otoz chcialbym poprawic brzmienie w stereo mojego blu-ray Pioneer bdp 170. Otoz uzywam go do tego w czym jest dobry czyli do filmow ale i czasem do mp3 i flac. I tu sie zaczynaja lekkie schody. Moj 20 letni odtwarzacz cd Pioneer pds802 gra o wiele lepiej niz ten Pioneer po analogu, no ale wiadomo jeden to odtwarzacz cd a drugi to odtwarzacz do filmow
W sumie najbardziej co mnie drazni porownujac te dwa urzadzenia do siebie to muzyka z blu-ray'a jest malo dynamiczna a co najwazniejsze bardzo slaba przestrzen, stereofonia.
Teraz pytanie, czy da rade zakupic jakiegos dac'a do 600 - 700 pln ktory by poprawil mi to brzmienie tych mp3, czy flac w stereo podlaczajac go pod owego blu-ray'a? Wiem , ze kwota mala dlatego sie pytam czy wogole ma to sens.
Znalazlem takie daci:
1. Taga Harmony Da-300 v2
2. Pro-ject dac box Tv
3. Nostromo ...
Czy ktos uzywal mozego ktoregos z tych dac'ow i moze cos sie wypowiedziec na ten temat, a moze jakies inne rozwiazanie?
Pozdrawiam.
Teraz pytanie, czy da rade zakupic jakiegos dac'a do 600 - 700 pln ktory by poprawil mi to brzmienie tych mp3, czy flac w stereo podlaczajac go pod owego blu-ray'a? Wiem , ze kwota mala dlatego sie pytam czy wogole ma to sens.
Znalazlem takie daci:
1. Taga Harmony Da-300 v2
2. Pro-ject dac box Tv
3. Nostromo ...
Czy ktos uzywal mozego ktoregos z tych dac'ow i moze cos sie wypowiedziec na ten temat, a moze jakies inne rozwiazanie?
Pozdrawiam.
Ostatnia edycja: