Witam stoję przed kupnem pierwszy raz w życiu konsoli PS. Chciałbym kupić PS3 z zestawem move. Oglądałem w różnych sklepach te zestawy za ok 1300zl z jednym kontrolerem move i kamerka i jednym padem Dualshock3. Moje pytanie czy lepiej kupić golasa sama konsole i dokupic co mi do move będzie potrzebne czyli 2 kontrolery kamerka i ładowarka do kontrolerów bo ona chyba tez jest potrzebna?
apropo konsoli to nie wiem czy kupić wersje 12gb która jest prawie 2krotnie tańsza od wersji 500gb. Po co ten dysk jest głownie ? bo sam nie wiem czy 12gb mi starczy czy jednak celować i szukać tylko większych dysków?
czy ta slim konsola jest dobra bo w sklepach tylko taka wersja raczej jest a cos czytałem ze jest głośna i gorąca dosyć ?
czy kupić używaną na allegro od kogoś ?
apropo konsoli to nie wiem czy kupić wersje 12gb która jest prawie 2krotnie tańsza od wersji 500gb. Po co ten dysk jest głownie ? bo sam nie wiem czy 12gb mi starczy czy jednak celować i szukać tylko większych dysków?
czy ta slim konsola jest dobra bo w sklepach tylko taka wersja raczej jest a cos czytałem ze jest głośna i gorąca dosyć ?
czy kupić używaną na allegro od kogoś ?