jak zmienić rozdzielczość pliku?

DoDo139

New member
Witam. Mam spory problem. Posiadam kamerę JVC GZ-HD620 i filmy zapisują mi się w formacie mts. Najlepiej chciałabym edytować, przerabiać filmy w programie Windows Movie Maker, jednak z takim rozszerzeniem jest to niemożliwe. Nie można także odtwarzać tego typu plików w Windows Media Player. Czy jest możliwość zmiany rozdzielczości tego pliku albo czy znacie podobny program do przeróbki filmów? Z góry dziękuję :)

tvenno

New member
DoDo ewidentnie chciał, skoro założył login na forum, napisał posta i dość dokładnie opisał swój problem - to jak dla mnie zajmuje więcej czasu, niż znalezienie info w google ;) Co dla kogoś niedoświadczonego w poszukiwaniach może się okazać zbyt "zamotane", zwłaszcza jeśli nie wiadomo jak i czego szukać ;p

Jacek144

New member
Witam. Mam spory problem. Posiadam kamerę JVC GZ-HD620 i filmy zapisują mi się w formacie mts. Najlepiej chciałabym edytować, przerabiać filmy w programie Windows Movie Maker, jednak z takim rozszerzeniem jest to niemożliwe.
Nowy Windows Live Movie Maker łyka bez problemu takie pliki,dając po obróbce możliwość zapisu pliku wynikowego w rozdzielczości 1920x1080, jako plik typu wmv

Do góry