malaga2206
New member
Witam
Chciałbym się dowiedzieć jak uzyskać dzwięk 5.1 posiadając niżej wymieniony sprzęt:
1. Tuner TNK Digit CD e black (usunąć odstępy w linkach):
ht tp://images.dipol.com.pl/pict/a99058+++.jpg
ht tp://images.dipol.com.pl/pict/a99058+++++.jpg
2. Kino domowe LG - zdjęcie przedstawiające wejścia/wyjścia w linku poniżej (usunąć odstępy, musiałem dodać, ponieważ nie mam 5 postów):
ht tp://obrazki.elektroda.pl/6625491500_1379276327.jpg
3. Telewizor LED Philips 42PFL5008H
Aktualnie kino domowe jest podłączone do telewizora kablem HDMI, do tunera widocznymi na zdjęciu cinchamii, a tuner podłączony jest do telewizora kablem euro.
Kino odtwarza jedynie dzwiek z TNK, gdy przełącze na IPLE, YouTube bądź odbiór telewizji cyfrowej to kino nadal odtwarza w tle dźwięk z tunera.
Proszę o pomoc w prawidłowym podłączeniu tych trzech urządzeń tak aby wszystko ze soba współgrało
1. Tuner TNK Digit CD e black (usunąć odstępy w linkach):
ht tp://images.dipol.com.pl/pict/a99058+++.jpg
ht tp://images.dipol.com.pl/pict/a99058+++++.jpg
2. Kino domowe LG - zdjęcie przedstawiające wejścia/wyjścia w linku poniżej (usunąć odstępy, musiałem dodać, ponieważ nie mam 5 postów):
ht tp://obrazki.elektroda.pl/6625491500_1379276327.jpg
3. Telewizor LED Philips 42PFL5008H
Aktualnie kino domowe jest podłączone do telewizora kablem HDMI, do tunera widocznymi na zdjęciu cinchamii, a tuner podłączony jest do telewizora kablem euro.
Kino odtwarza jedynie dzwiek z TNK, gdy przełącze na IPLE, YouTube bądź odbiór telewizji cyfrowej to kino nadal odtwarza w tle dźwięk z tunera.
Proszę o pomoc w prawidłowym podłączeniu tych trzech urządzeń tak aby wszystko ze soba współgrało
Ostatnia edycja: