Jak tv Sony polecacie ile by trzeba wyłożyć ,żeby pograć na ps4 pro i wyglądało to ładnie?
Sony KD 55XD9305 albo 65 cali. Mam i jestem zadowolony. Grałem w Uncharted 4 The Last Of Us, Infamous i Racthet i Clank w HDR (nie mam ps4 pro więc bez 4K). Różnica jest widoczna, tym bardziej konstrast jasno-ciemno gdzie faktycznie w ciemniejszych pomieszczeniach np. jest czarno ale widać szczegóły tekstur itd. Tak samo na odwrót, jest mega jasno, i widać więcej szczegółów(np. wokół słońca które jest bardzo jasne, a obłoki chmur są obłkokami chmur a nie jakąś jasną plamą,albo niebo obok jest niebieskie, a nie białą plamą. Ewenyualnie ZD9 , to już wydatek 20 000 zł, tam ponoć jest bajka,także jak stać bierz.
A jeśli nie ,to xd9305, obraz jest naprawdę bardzo dobry , oglądanie filmów na nim jak na cenę oczywiście ryje beret

Lokalne wygaszanie daje radę, czerń jest bardzo fajna. Gra się też bardzo dobrze, zresztą sam kupiłem go pod PS4 Pro

. Cena xd9305 teraz wacha się od 7000 zł wzwyż,sam kupiłem w matrix media za 7200 zł.