Witam !
Może zacznę od początku
Posiadając odtwarzacz Sharp BD-HP22SB, stałem się nerwowym człowiekiem
raz mułowatość tego urządzenia powala na kolana (aktualizacje nie pomagały), podczas odpalania filmu czuję jak się starzeje... dwa nie wszystkie płyty Blu-Ray czyta, bądź się wiesza, albo wysuwa tackę, a no bo tak bez podania przyczyny odmawia posługi...( a tak bajdełej to na pewno nie wina płyt)
No i pomyślałem sobie o wymianie tegoż o to czasowstrzymywacza na player ONKYO 308 obsługa pilotem od ampli (608
mile widziana i w ogóle, no i cena nie aż taka zaporowa +/- 800zł, ale gdzieś przeczytałem że urządzenie zawiera bebechy od jakiegoś LG...... więc nasunęło mi sie jedno pytanie Po co przepłacać ?? 
No to dziś odwiedziłem media w celu przeprowadzenia dochodzenia
...
No i odnalazłem LG 570 czy jakoś tak i Onkyo 308 nie pozwolono mi zajżeć do środka niestety
ale odwróciłem sobie je plecami i porównałem panele tylne i ku mojemy zdziwieniu okazalo sie ze są niemal identyczne różniąc się tylko kosmetycznie i nazwami wejść, no i oczywiście na obu, made by indonesia... tak z czystej ciekawości poprosiłem pana z obsługi o więcej informacji no ale niestety nie dowiedziałem sie niczego... no i oczywiście zaproponowałem sobie poprzez pana żebym zajrzał na forum no i mnie olśniło
.
ktoś chętny ? może macie swoje propozycję w tej klasie cenowej ?? Jak to jest z tym LG ??
dodam że zależy mi na:
-jak najlepsza jakość obrazu
-prędkość działania
-musi być czarne
-podłączone po hdmi do ampli
-nie zależy mi na 3d
-oglądam tylko płyty blu-ray
-prędkość działania
Pozdrawiam,
Może zacznę od początku
Posiadając odtwarzacz Sharp BD-HP22SB, stałem się nerwowym człowiekiem

No i pomyślałem sobie o wymianie tegoż o to czasowstrzymywacza na player ONKYO 308 obsługa pilotem od ampli (608

No to dziś odwiedziłem media w celu przeprowadzenia dochodzenia

No i odnalazłem LG 570 czy jakoś tak i Onkyo 308 nie pozwolono mi zajżeć do środka niestety

ktoś chętny ? może macie swoje propozycję w tej klasie cenowej ?? Jak to jest z tym LG ??
dodam że zależy mi na:
-jak najlepsza jakość obrazu
-prędkość działania
-musi być czarne
-podłączone po hdmi do ampli
-nie zależy mi na 3d
-oglądam tylko płyty blu-ray
-prędkość działania

Pozdrawiam,
Ostatnia edycja: