Jak N-ka oszukała pracowników Media Markt

sitek

New member
Jestem ciekawy ilu pracownikom N-ka obiecała cały pakiet za 40zl miesięcznie? Oferta miała obowiązywać od 15 stycznia, a do dziś przychodzą normalne (68zl) rachunki. Czy tylko jest tak w Łodzi czy w innych miastach też?

Deimos

Banned
"n" - ka nabrała wszystkich ze swoim "super" kanałem filmowym MGM HD
Ale tak to jest, jak się kupowało kota w worku.
Dobrze, ze nie znalazłem się w tej grupie "n" aiwnych;)

secmal

New member
Deimos napisał:

Cóż,
na forum ktoś napisał że zadzwonił z pretensjami że nie ma nowości (na VOD), a przecież zapowiadano PREMIERY; ze strony n-ki padła odpowiedź że na VOD są nimi przecież.
Co do MGM. W latach 70'tych filmy z tych lat były super nowością. Jak widać to co może się wydawać oczywiste dla nas (klientów) jest często dobrze skalkulowane i na granicy kłamstwa (no ale nim de facto nie jest). Szkoda tylko że nasze platformy robią takie zagrywki narażając się na kompromitację, no ale skoro jest zbyt...

Mabri

New member
Niestety, Polak jest mądry po szkodzie! Rozczarowanie n-ką przychodzi dopiero po pewnym czasie obcowania z nią. Szkoda.
Mam jednak nadzieję, że wiosenne porządki przyniosą jakieś odświeżenie. Zobaczymy.

Robert71

New member
Deimos napisał:

Nie przesadzaj,

można było rozwiązać umowę (chyba to było w styczniu przy okazji zmiany zapisów w umowie) jeśli ktoś kupił i mu się nie spodobało.
Czy jest "super" czy nie to kwestia gustu, w/g mnie na pewno nie jest to kanał dla gówniarzy, którzy wymagają najnowszego kina akcji (dla mnie nowe filmy made in holiłod to chłam, ale jest to moja opinia).

Robert.

Do góry