Internet w Samsung serii D5500

mdnm

New member
Witam!
Zamierzam kupic telewizor z opcją internetu. Spodobał mi się model Samsunga UE32D5500, jednak mam pytanie do was drodzy użytkownicy, może akurat ktoś z was ma telewizor z tej serii. Otóż pytałem w jednym sklepie RTVeuroAGD o Samsunga D5000 czy ten model telewizora posiada wbudowane WiFi czy trzeba do niego dokupic adapter. Sprzedawca powiedział mi, że seria D5000 wymaga dodatkowego adaptera i że poleca mi serie D5500 która jest o 200 zł droższa, ale ma już wbudowane wifi. Natomiast w innym sklepie RTVeuroAGD udzielono mi informacji, że model D5500 również wymaga adaptera wifi. Nie mam już pojęcia który ze sprzedawców miał rację, jak widać sami dobrze nie wiedzą co sprzedają.

Jeżeli wiecie coś więcej o tym modelu bardzo bym prosił o informację. Wolałbym kupic już telewizor z opcją wifi niż dodatkowo płacic 300 zł za adapter.

tdx

New member
Bez reklam
D5000 nie jest SMART TV więc wcale z internetu nie skorzystasz. Dopiero D5500 ma tą opcje a dopiero od serii 6500 masz wbudowane wifi w TV -> we wszystkich niższych modelach trzeba kupić moduł osobno

Do góry