Integra DTR-70.4

Siemano

Member
Witam,

Mam możliwość kupienia w dobrej cenie modelu Integra DTR-70.4

czy ktoś z Was miał styczność z tą firmą i jej produktami?

Troszkę czytałem o produktach Integry. Raczej dobre opinie.
Wychodzi na to że ma bebechy Onkyo.

Myślę raczej przyszłościowo. Teraz mam 5.1 Monitor Audio Br6 z subem RS -W12
Ciekawe jak będzie to grało. Dużo lepiej niż moja poczciwa Yamaha 663?

Nie będę opisywał moich warunków itp bo to przerabiałęm w innych wątku.

Products

FFooXX5

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie przesada taki ampli do takich kolumn, skoro takie ampli to za tą samą kasę albo i lepiej jeszcze większą zestaw kolumn:p

Siemano

Member
Wszystko w swoim czasie.
Prawdopodobnie kupie go z 50% znizką dlatego zawsze mogę go odsprzedac bez większych strat.

A kolumny prędzej czy pozniej tez bedę zmienial na Mk sound.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

FFooXX5

Klub HDTV.com.pl
VIP
skoro tak tanio możesz wyrwać do bierz śmiało, na razie będzie maił na czym śmigać i ocenisz sam co wnosi nowy ampli. Z czasem wymienić kolumny na znacznie mocarniejsze i będzie gitara:). Czyli ten ampli wyjdzie coś powyżej 6 tysi. Jak jest taka okazja to kupuj śmiało, przy ewentualnej sprzedaży na pewno nie stracisz, możesz zyskać a w najgorszym wypadku dostaniesz tyle ile za niego dałeś:). Kupisz teraz te ampli, będziesz miał pewien pogląd i porównanie do obecnego. Następnie jakieś porządne kolumny, jak by ampli się nie spisało (w co wątpię) zawsze możesz je zmienić na inny. Ale pamiętaj już raczej nie kupisz coś o 50% taniej więc następny ampli może być znacznie słabszy od tej integry

Siemano

Member
skoro tak tanio możesz wyrwać do bierz śmiało, na razie będzie maił na czym śmigać i ocenisz sam co wnosi nowy ampli. Z czasem wymienić kolumny na znacznie mocarniejsze i będzie gitara:). Czyli ten ampli wyjdzie coś powyżej 6 tysi. Jak jest taka okazja to kupuj śmiało, przy ewentualnej sprzedaży na pewno nie stracisz, możesz zyskać a w najgorszym wypadku dostaniesz tyle ile za niego dałeś:). Kupisz teraz te ampli, będziesz miał pewien pogląd i porównanie do obecnego. Następnie jakieś porządne kolumny, jak by ampli się nie spisało (w co wątpię) zawsze możesz je zmienić na inny. Ale pamiętaj już raczej nie kupisz coś o 50% taniej więc następny ampli może być znacznie słabszy od tej integry

Przyszła w końcu moja Integra.
Jeszcze w pudełku leży.
Zapłaciłem 11000 kr czyli jakieś 6300 PLN.

Dzis albo jutro podłącze to monstrum do moich głośników i zobaczymy jak to będzie grało.
Teraz tylko muszę moja yamaszkę opytolić :)

Do góry