instrukcja hk AVR 255

TOMEKN78

New member
Witam Wszystkich Na Forum!!! Zakupiłem Nie Dawno Harmana Kardona Avr 255 Ale Nie Ma Instrukcji Po Polsku. Prosze Jeśli Ktoś Jest W Posiadaniu Takiej Instrukcji O Kontakt I Pomoc. Będę Bardzo Wdzięczny Za Pomoc W Tej Sprawie. Z Góry Dziękuje I Pozdrawiam.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
jeśli masz gwarancję polską to musisz mieć instrukcję , zwróć się do sprzedawcy bo ma obowiązek Ci dać.

Kramon

New member
Ja też dołączam się do prośby o polską instrukcję. Mieszkam zagranicą i tam dokonałem zakupu. Jest to mój pierwszy amp i nie wszystko jestem w stanie zrozumieć w języku Szekspira :)

Ostatnia edycja:

pintr

New member
Kramon napisał:
Ja też dołączam się do prośby o polską instrukcję. Mieszkam zagranicą i tam dokonałem zakupu. Jest to mój pierwszy amp i nie wszystko jestem w stanie zrozumieć w języku Szekspira :)

Jeśli kupiłeś ze sklepu od dystrybutora to napisz do nich,poproś o instrukcję po polsku ( ja mieszkam w Belgii,napisałem do przedstawiciela ,oni skontaktowali się z polskim dystrybutorem i przysłali mi instrukcje pocztą)

filu11

New member
ja też niedawno zakupiłem yamahę 463 w sklepie internetowym i nie było instrukcji po polsku. rozwiązałem problem w ten sposób że poszedłem do Saturna (a może byc inny sklep MM lub Electroworld) i poprosiłem o instrukcję, którą odbiłem na ksero i poźniej oddałem

darkmajin

Member
Bez reklam
pintr belgia=cywilizacja tu jest polska :)

po co ma sie ruszac z domu jak moze posta napisac ktos mu zeskanuje i bez chodzenia ma ...

blackninja

ninja
Pomagam
VIP
Jeśli kupiłeś ze sklepu od dystrybutora to napisz do nich,poproś o instrukcję po polsku ( ja mieszkam w Belgii,napisałem do przedstawiciela ,oni skontaktowali się z polskim dystrybutorem i przysłali mi instrukcje pocztą)
Jeszcze nie przesłali. Prawda?

wader11

Member
Ja takze dołączam sie do prosby

o instrukcje w pdf po polsku :) . Ampli fajny ale teraz chcialem kupic drugi i widze ze juz 20% drozszy .
Pozdrawiam

darkmajin

Member
Bez reklam
ruszcie sie troche zamiast sie prosic ... prosi to sie swinia :cool:

sciagac instrukcje z harmankardon.com skopiowac czesc ktora kogos interesuje i google translate .. moze bedzie po polskiemu ale bedzie wiadomo o co chodzi ...

taki mały tip : proponuje instrukcje od 254 (USA) jest troche lepiej napisana zrobiona

pintr

New member
blackninja napisał:
Jeszcze nie przesłali. Prawda?

Nie bardzo rozumiem co masz na myśli ,ale jeśli chodzi Ci o instrukcje do HK AVR to przysłali ,i jestem im za to wdzięczny ,a jeśli cos wiesz o instrukcji do mojego DVD to fakt nie przysłali tłumacząc ze jeszcze sami nie mają ( było to dośc dawno) ale dałem spokój z instrukcją do DVD ,bardziej zależało mi na tej do AVR

Do góry