Ile można dostać za używany Sony LCD?

kammillo

New member
Po zakupie nowego telewizora zastanawiam się nad sprzedażą sprzętu użytkowanego do tej pory, tj. Sony KDL-40EX500, rozmiar 40"

Tv wygląda jak nowy, przez kilka lat działał bezproblemowo.

Czy jest sens sprzedawać taki tv? Za pół darmo go raczej nie oddam.
Ile myślicie bym za niego dostał na rynku?

Caparzo

New member
Bez reklam
Zobacz na alledrgo po ile. Kokosów nie uzyskasz za nowy kilkuletni tv :popcorn:

Ostatnia edycja:

BrunoJ

New member
Zwróciłbym uwagę na to ile z tych ofert wisi miesiącami i nikt nie kupuje.
Jakby nie patrzec stary TV , jaki by super nie był kilka lat temu, jest po prostu stary technologicznie, do tego mniej lub bardziej zużyty i z jakimś stopniem zaawansowania biodegradacji. Dzis działa, jutro przestaje. W dobie rat zero, gdy za 2-3k mozna kupic juz ładnie grający współczesny (a za troche ponad 1k najtańszy) - kupowanie za prawie 1k używki to zabawa dla lubiących hazard.

Wysłane z mojego iPhone (łatwo zgadnąć po błędach z "ułatwiacza" pisania), przez Tapatalk

AWGUST72

Klub HDTV.com.pl
VIP
Niestety sprzedaż tv po kilku latach to konieczność pogodzenia się z drastycznie niska ceną.I z tym musisz się pogodzić albo zostawić go np do używania w sypialni, dla dziecka itp. Ja za swojego 52 calowy zapłaciłem 5999 zł - 4,5 roku temu. Teraz sprzedałem go bez większych problemów ale jedynie za 1/4 pierwotnej ceny. Gdybym mógł go gdzieś dalej używać,w innym pomieszczeniu to na pewno nie pozbył bym się go. W Twoim przypadku realna cena sprzedaży to ok 700 zł.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Cenę takich używek ustala rynek, zawsze. Mówiąc wprost, produkt jest tyle warty ile ktoś za niego będzie chciał zapłacić.
Szybki i realny sposób, to np. aukcja od złotówki z ceną min. (np.) 1500zł.
Nie będziesz zobowiązany do sprzedaży poniżej Twoich oczekiwań, a dowiesz się na ile wycenia go rynek.

Do góry