IFA:Nowy LED od Panasonica

xroma

Member
pana60_b_68389.jpg

Konsumenci już wkrótce będą mogli cieszyć się nowym telewizorem LED od Panasonica, Firma postanowiła wyjść poza symbol plazmy i przedstawia swoje nowe dziecko.
Wielu już stawiało, że to nigdy nie nadejdzie.

TX-L60ET5 nie jest topowym modelem, wręcz przeciwnie: jest to telewizor LED z ekranem IPS i filtrem polaryzacyjnym aby cieszyć 3D z prostych i praktycznych okularów bez baterii. Panasonic ma również przebudowaną elektronikę: "60" jest w rzeczywistości, jak nowy system podświetlenia i skanowanie do 500 Hz mało prądożerna, dzięki czemu znajdziemy na niej certyfikat klasy A + i to na telewizorze super-size.

Jak wszystkie inne inteligentne Viera TX-L60ET5 ma konwersję 2D do 3D, zintegrowany HTML5, Wi-Fi, DLNA, SmartLink Media Player.

Cena w granicach 2199 euro.

Ostatnia edycja:

bluray

Banned
Sony ogłasza na bazie matrycy LG ekran 84" 4K z pasywnym 3D.
Teraz PANASONIC startuje z "okularami bez baterii".
Czyli z pasywnym 3D.

Dawno przyznali, że aktywne 3D to porażka.
Teraz przechodzą w fazę sprzedaży pasywnego 3D.

Mam w tym wielką frajdę.

pisze to;
posiadacz aktywnego 3D Sam C8000.
To SYF jest i tyle w temacie aktywnych ...

Mam:
- AVATAR 3D - jedyna pozycja sensowna, zablokowana przez PANASONIC od trzech lat !!!,
- This Is It 3D super ale to zaledwie wstęp do technologii 3D,
wiele innych ale bez sensu typu "Bitwa Warszawska 1920 ... "
Syn za stary na 3D zaś wnukom (nie mamy) zabrinił bym katowania oczu.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Przepraszam kto przyznal ze aktywne okulary to syf? sony? bo ja nie pamietam czegos takiego zeby sony to powiedzialo, a wrecz przeciwnie jedni drugim udowdaniali swoja wyzszosc nad dana technologia. malo tego troszke wtej technologii si epozmienialo od czasu twojego tv i np panasonic wt,dt 50 czy sony hx 850 z technologia aktywna jest naprawde fajniutko. Aczkowliek zawsze jednym bedzie pasowalo cos a innym inne cos wiec wszytsko kwestia gustu.
Lolek

Do góry