Witam serdecznie szanownych Panów,
wątek coś nam chyba z lekka przymarł......a IFA już za tydzień. Proponowałbym już się konkretnie określać: kto na 100% jedzie, w jaki dzień i na ile dni ?
O ile dobrze pamiętam, to Ar2 w pierwszym poście wspominał coś o ustalanych właśnie konkretach w sprawie tegoż wyjazdu. Sprawa trochę przycichła a czasu pozostało niewiele, więc prosiłbym Ar2 o podanie jakichś konkretów: czy będzie wspólny wyjazd (jeżeli tak, to po ile się zrzucamy, kiedy wyjazd i miejsce ewentualnej zbiórki, jeżeli takowa wchodzi w grę). Czy przewidywana jest jakaś wspólna podróż, czy każdy martwi się o środek transportu we własnym zakresie.
Może wrzucić na stronę jakąś ankietę ? (kto jedzie, na ile dni i gdzie mieszka)
To ja może określę się już ostatecznie: Jestem w 100% zdecydowany na wyjazd, najbardziej odpowiadałby mi weekend (1-2 września). Jeżeli chodzi o środek transportu to dysponuję samochodem, ale trochę małym, więc wydaje mi się że lepiej byłoby się zabrać jakąś większą bryką w 3-4 osoby i równomiernie podzielić koszty transportu.
Jakby co to mieszkam w Poznaniu, więc każdy kto zdecydował się już na wyjazd i mieszka w stolicy wielkopolski niech daje znać - jeżeli Ar2 niczego nie zorganizuje to trzeba się będzie jakoś zgadać. Z tego co zdążyłem zauważyć, Fatman_1 (z Poznania) zaoferował się ze swoim samochodem, a to już coś !
Czekam na odzew ! Wpisujcie się !