HTC HD2 - opinie i porady

pooh1968

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jako, że ma HD w nazwie myślę, że nadaje się na to forum i w tym dziale. :p

Fon został zakupiony tydzień temu. Generalnie po pierwszym opadnięciu szczeny i jej powrocie na miejsce, można pokusić się o pierwsze wrażenia.
1. Wielkość - imponująca, ponad 4 calowy ekran, o rozdzielczości HD ready:) Mimo to bardzo wygodnie leży w dłoni. Ekran pojemnościowy - działa dokładnie, ale uważam, że w krótkim czasie zakupię piórko. Dodatkowo w czasie pisania trzeba uważać, żeby nie dotknąć brzegów ekranu - można niechcący włączyć coś innego.
2. Czas działania - no ...... doba, prawie:) pewnie dlatego, że stale się nim bawię.
3. Żeby w pełni być z niego zadowolonym , niezbędny jest dostęp do internetu w dobrej cenie:rolleyes: Planując abonament trzeba o tym pamiętać. Łączy się z internetem chętnie i do tego niekoniecznie pyta się o zdanie. Współpraca z internetem szybka i bezproblemowa
4. Bajery - imponujące. Ładny design + doskonały system obsługi - przejrzysty. Ale uwaga - na początku można się poczuć zagubionym, szczególnie przy konfigurowaniu. Nie wszystko jest od razu intuicyjne. Osoby będące "technicznymi laikami" - to nie fon dla Was.
5. Czy kupiłbym ten telefon jeszcze raz?? TAK TAK TAK :eek:k:

Zapraszam do dzielenia się uwagami, technicznymi poradami, informacjami odnośnie nowych romów, programów. PZDR

Długo nie byłem na forum, bo miałem nawał pracy, ale postaram się WRÓCIĆ.

Ostatnia edycja:
Do góry