Jako, że ma HD w nazwie myślę, że nadaje się na to forum i w tym dziale. 
Fon został zakupiony tydzień temu. Generalnie po pierwszym opadnięciu szczeny i jej powrocie na miejsce, można pokusić się o pierwsze wrażenia.
1. Wielkość - imponująca, ponad 4 calowy ekran, o rozdzielczości HD ready
Mimo to bardzo wygodnie leży w dłoni. Ekran pojemnościowy - działa dokładnie, ale uważam, że w krótkim czasie zakupię piórko. Dodatkowo w czasie pisania trzeba uważać, żeby nie dotknąć brzegów ekranu - można niechcący włączyć coś innego.
2. Czas działania - no ...... doba, prawie
pewnie dlatego, że stale się nim bawię.
3. Żeby w pełni być z niego zadowolonym , niezbędny jest dostęp do internetu w dobrej cenie
Planując abonament trzeba o tym pamiętać. Łączy się z internetem chętnie i do tego niekoniecznie pyta się o zdanie. Współpraca z internetem szybka i bezproblemowa
4. Bajery - imponujące. Ładny design + doskonały system obsługi - przejrzysty. Ale uwaga - na początku można się poczuć zagubionym, szczególnie przy konfigurowaniu. Nie wszystko jest od razu intuicyjne. Osoby będące "technicznymi laikami" - to nie fon dla Was.
5. Czy kupiłbym ten telefon jeszcze raz?? TAK TAK TAK
k:
Zapraszam do dzielenia się uwagami, technicznymi poradami, informacjami odnośnie nowych romów, programów. PZDR
Długo nie byłem na forum, bo miałem nawał pracy, ale postaram się WRÓCIĆ.
Fon został zakupiony tydzień temu. Generalnie po pierwszym opadnięciu szczeny i jej powrocie na miejsce, można pokusić się o pierwsze wrażenia.
1. Wielkość - imponująca, ponad 4 calowy ekran, o rozdzielczości HD ready
2. Czas działania - no ...... doba, prawie
3. Żeby w pełni być z niego zadowolonym , niezbędny jest dostęp do internetu w dobrej cenie
4. Bajery - imponujące. Ładny design + doskonały system obsługi - przejrzysty. Ale uwaga - na początku można się poczuć zagubionym, szczególnie przy konfigurowaniu. Nie wszystko jest od razu intuicyjne. Osoby będące "technicznymi laikami" - to nie fon dla Was.
5. Czy kupiłbym ten telefon jeszcze raz?? TAK TAK TAK
Zapraszam do dzielenia się uwagami, technicznymi poradami, informacjami odnośnie nowych romów, programów. PZDR
Długo nie byłem na forum, bo miałem nawał pracy, ale postaram się WRÓCIĆ.
Ostatnia edycja: