HP PAVILION dv6715ew problem z HDMI

Jcob

New member
Witam! Problem pojawia sie gdy podlacze mojego lapopa do tv lcd sharp 46x20e przez hdmi!po chwili wyskakuje mi blue screen,laptop mi restartuje i tak na okroglo gdy hdmi jest podlaczone!czy mial ktos podobny problem ?pozdrawiam

egon12

New member
tak, za nowe sterowniki do karty graficznej, przywroc system do stanu po pierwszym wlaczeniu i daruj sobie update sterownikow do grafiki nim HP rozwiaze ten problem

Jcob

New member
Oki zrobilem przywracanie systemu od stanu pierwszego logowania tylko pojawil sie inny problem "wystapil nieokreslony blad podczas przywracania systemu" "pliki i ustawienia systemowe komputera nie zostaly zmienione":(
Moze macie jakiegos linka do starszych sterownikow do grafiki? Albo moze jaka wersje sterownikow macie zaistalowana??

Ostatnia edycja:

Jcob

New member
Jcob napisał:
Oki zrobilem przywracanie systemu od stanu pierwszego logowania tylko pojawil sie inny problem "wystapil nieokreslony blad podczas przywracania systemu" "pliki i ustawienia systemowe komputera nie zostaly zmienione":(
Moze macie jakiegos linka do starszych sterownikow do grafiki? Albo moze jaka wersje sterownikow macie zaistalowana??

Ok, juz sobie poradzilem!:eek:k:

Stevie

New member
a mozesz powiedziec jak sobie z tym poradziles?
ja mam dokladnie ten sam problem.
niestety recovery nie pomaga...

Do góry