HK 365 vs 370 vs Onkyo 809

Pr3dator

New member
U mnie 2,5kg atlasa do płytek gratis dodali ;) , sąsiedzi z za miedzy zaglądali do środka
har_amp_AVR-370_offen.png

Fotka ze strony ->audiovision online - Harman/Kardon AVR 370 - AV-Receiver für 1.000 €.
Poważnie podchodząc do wyboru najlepiej osobiście odsłuchać.

Ostatnia edycja:

Seba_Fan

New member
Bez reklam
No wiesz odsłuch to podstawa, ale weż targaj teraz swoje głośniki, ja to juz przerabiałem i nigdy więcej.
Nigdy - mówia nie mów nigdy :)

Pr3dator

New member
No wiesz odsłuch to podstawa, ale weż targaj teraz swoje głośniki, ja to juz przerabiałem i nigdy więcej.
Nigdy - mówia nie mów nigdy :)

Szacunek :) tak właśnie powinno się to robić , choć pewnie lekko cały dzień poszedł na logistykę, transport no i testy nie mówiąc już o wyczerpaniu po całej operacji. Satysfakcja z dobrego i uzasadnionego wyboru musiała być duża. Aż boje się wybiegać w przyszłość :p.

Orzeł3 <- a nie lepiej poczekać na PS4 lub XB One?

Seba_Fan

New member
Bez reklam
Oj nie raz to było a wiele razy, naprawdę jest to męczące/kosztowne i po tym co przeszedłem nie podejmę się tego, dźwiganie z domu winda samochód załadowanie jeżdżenie po salonach itd.

jurass

Banned
Najgorzej będzie jak zmienisz kolumny, cały wysiłek na marne. Albo jeszcze gorzej, nawet jakbyś chciał, to nie zmienisz teraz kolumn, bo wiesz, że cały ten wysiłek byłby na marne. To musi być dołująca świadomość.

Yamato

New member
kupilem avr 370, jestem ogolem zadowolony ale slychac dosc wyraznie to buczenie, brzeczenie zasilacza w ampli, zastanawiam sie co z tym fantem zrobic, jak leci muzyka czy film na poziomie wartosci powyzej 40 nie slychac tego, ponizej tej wartosci lub w idle dzwiek slychac

Ostatnia edycja:
Do góry