Harman Kardon wprowadza nowe amplitunery AVR-151, AVR-161, AVR-171

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Harman Kardon wprowadza nowe amplitunery AVR-151, AVR-161, AVR-171http://translate.googleusercontent....admin/&usg=ALkJrhimoOGb7v9mpn7w9BJADGTUpaEfrw

Harman-Kardon-AVR-151.jpg
Harman Kardon wkrótce uruchomi trzy nowe modele ze swojej oferty w postaci AVR-151, AVR 161 i AVR 171. Wszystkie trzy nowe odbiornikihttp://translate.googleusercontent....eiver/&usg=ALkJrhh3Rm3JmjGb8Th_dCJkZFDDat43NQ mają radio internetowe oraz możliwość przesyłania strumieniowego.
Harman Kardon AVR-151

Podstawowy model AVR-151 to model 5.1-kanałowy który oferuje : radio internetowe vTuner i DLNA
do strumieniowego przesyłu treści z urządzeń w sieci domowej. Odbiornik może obsługiwany przez aplikację ze smartfonów i tabletów. Odbiornik ma moc 75 W na kanał, posiada wsparcie dla materiałów 3D i 4K, wyposażony jest w cztery wejścia HDMI z ARC, w wyjście HDMI i wsparcie funkcji dla formatów HD audio, Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio. W przedniej części odbiornika jest port USB do podłączenia USB Stick, iPhona, iPoda lub iPada.
Harman Kardon AVR-161

Jeden model wyżej znajdziemy kolejny, czyli AVR-161. Odbiornik ten ma moc 85 W na kanał,
funkcje dostępne jak AR-151 plus Harman NSP, automatyczną kalibrację za pomocą EzSet / EQ III, dodatkowe wejście HDMI z MHL i Bluetooth Streaming. Ta ostatnia funkcja pozwala na strumieniowe przesyłanie treści do odbiornika muzyki ze smartfona lub tableta za pomocą technologii Bluetooth
Harman-Kardon-AVR-171.jpg
Harman Kardon AVR-171

Harman Kardon AVR-171 jest to 7.2-kanałowy amplituner o mocy 100 W na kanał. Ponadto odbiornik obok cechy modelu AVR-161 plus ma szóste wejście HDMI, dodatkowo wyjście HDMI, AirPlay
i wsparcie dla strumieniowego przesyłania muzyki oraz wsparcie dla Dolby Prologic IIz.

Cena i dostępność

Nowe A/V z Harmana powinny pojawić się wkrótce w Europie. Zalecane ceny nie zostały jeszcze opublikowane, ale w USA kosztują 299 dolarów (AVR-151), 399 dolarów (AVR-161) i 549 dolarów (AVR-171).
homecinemamagazine

Pawel_Sz85

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tak na oko wydaje mi się że będą trochę niższe. Tak się zastanawiam. Czyim następcą będzie avr-171? Raczej nie avr170, tylko avr270 lub 370?

ernet

Active member
Bez reklam
"Bluetooth Streaming.". Nareszcie coś, na co czekałem w Amplitunerach. Ostatnio nawet kupiłem za -pewnie 1/3, no może 1/4 ceny AVR-161 - głośniczek JBL Flip Plus dla funkcji "Bluetooth Streaming." Gdybym miał tę informacje o nowych Ampli Harman Kardon , to pewnie bym tego nie zrobił ;-(
Przy okazji... który ampli ostrzej zagra ( dużo wysokich i dołu ) Harman Kardon AVR-161 czy posiadany przeze mnie obecnie Onkyo TX-NR 509.Kolumny to Yamaha NS-150.
czy ten model obsługuje Spotify ? W instrukcji nic nie ma na ten temat.

Ostatnia edycja:
Do góry