Harman kardon hs 200 white--czy warto ?

AGNES-PARIS

New member
WITAM
bardzo proszę doświadczonych forumowiczów o radę --wypatrzyłam na francuskiej stronie DARTY , zestaw kina domowego HARMAN KARDON HS 200 BIAŁY KOLOR , jak dla mnie jest fantastyczne , ma to co powinno , chociaż mała moc 230 w, no i nie ma BD, i tu problem bo dla męża te dwa braki ( brak blu reja i mała moc ) całkowicie dyskwalifikuje ten zestaw :-( jak go przekonac że jest na ten moment wystarczający ( mamy małe mieszknaie pokój 10 m kw.) a może myślicie że on ma rację ? dodam tylko że cena 500 euro , a kolor biały bo mamy duży płaski tel, koloru białego i minimalistyczny wystrój .
będę wdzięczana za wszelkie rady i sugestie i proszę o szybką odpowiedz bo sprawa zakupu ma się rozstrzygnąc w środę ;-)

a może znacie biały zestaw kina domowego , do małego pomieszczenia , przeznaczenie-głownie jakiś film i troche muzyki , no i konsola

Ostatnio edytowane przez moderatora:

AGNES-PARIS

New member
edit ;-) pomieszczenie 20 metrów kw., musze wybrac coś w "komplecie " i żeby było białe , kurde trudna dla mnie sprawa , bardzo mi się podoba ten H/K hs 200 ale nie ma BD , i ma tylko 230 w ,plis podpowiedzcie coś

Do góry