Harman Kardon BDS 877 - DIVX

pawepoz

New member
Witam,
Przeglądam dokumentację i nie widzę informacji czy zestaw BDS 877 odtworzy z USB film w DIVX.
Proszę o wyjaśnienie.

blackninja

ninja
Pomagam
VIP
Z instrukcji BDS877:
"Playing Files from USB Devices and Data Discs
Your BDS receiver can play MP3 (up to 320kbps bitrate) audio files, display JPEG photos and show MPEG 2 and DivX home theater profile audio/video files stored on a USB device or a CD/DVD data disc."

"Regardless of the device’s file structure, the screen will first show three individual folders
named “Photo,” “Music,” “Video” and “AVCHD (high-definition video files from AVCHD
camcorders).” Select the type of media you want to play from these three folders."

bagiennik

New member
Bez reklam
Da się, ale pamietaj że kupujesz raczej zabawkowy sprzęt ozdobny, nie wymagaj od tego zbyt wiele bo sie rozczarujesz.

pawepoz

New member
Da się, ale pamietaj że kupujesz raczej zabawkowy sprzęt ozdobny, nie wymagaj od tego zbyt wiele bo sie rozczarujesz.

Bardzo dziękuję za info. Jestem totalnie zielony w tym temacie.
Zdecydowanie zależy mi na małych rozmiarach głośników, które powieszę na ścianie. Sprzęt będzie wykorzystywany głównie do oglądania filmów z USB. Nie chciałbym przepłacać analizując tylko marketingowy bełkot na stronach producentów.

Jeżeli jakość jest porównywalna do tańszych zestawów typu Samsung HT-E6500 to oczywiście wybiorę coś innego. Mam dwóch chłopaków, który z pewnością dobrze wykorzystają zaoszczędzone pieniądze.
Z góry dziękuje za sugestie ciekawszych i przyzwoitych rozwiązań.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Pamiętaj że np Bose produkuje miniaturowe głośniki a jakość - kosmiczna.
A Harmana BDS877 miałem przyjemność montować - i w tym temacie efekty są znakomite nawet na 25m2

blackninja

ninja
Pomagam
VIP
Bardzo dziękuję za info. Jestem totalnie zielony w tym temacie.
Zdecydowanie zależy mi na małych rozmiarach głośników, które powieszę na ścianie. Sprzęt będzie wykorzystywany głównie do oglądania filmów z USB. Nie chciałbym przepłacać analizując tylko marketingowy bełkot na stronach producentów.

Jeżeli jakość jest porównywalna do tańszych zestawów typu Samsung HT-E6500 to oczywiście wybiorę coś innego. Mam dwóch chłopaków, który z pewnością dobrze wykorzystają zaoszczędzone pieniądze.
Z góry dziękuje za sugestie ciekawszych i przyzwoitych rozwiązań.
Jakość brzmienia i wykonania nie jest porównywalna.

Do góry