Harman Kardon AVR360 i HDMI-CEC

maciekb

New member
Witam,

Czy HK AVR360 obsługuje rozszerzenie HDMI-CEC? W moim telewizorze (Samsung) jest tzw. Anynet+, jednak za nic nie mogę uruchomić choćby tak prostej funkcjonalności, jak wyłączanie TV w chwili wyłączenia amplitunera, nie mówiąc już o sterowaniu czymkolwiek.

Pozdrawiam,
Maciek

pkomp

New member
bo to nie tak działa - włączasz/wyłączasz tv i ampli w tym momencie włącza się/wyłącza....
nie na odwrót - nie amplituner tu jest masterem

a resztę informacji masz w czymś takim jak INSTRUKCJA

pkomp

New member
to zacznij od instrukcji - stron ci nie będę podawał - MASZ JE PRZECZYTAĆ po to są

obsługa CEC ma być włączona w obydwu urządzeniach a potem masz wybrać urządzenie w tv które będzie sterowane

maciekb

New member
to zacznij od instrukcji - stron ci nie będę podawał - MASZ JE PRZECZYTAĆ po to są

obsługa CEC ma być włączona w obydwu urządzeniach a potem masz wybrać urządzenie w tv które będzie sterowane

Przepraszam, że Cię rozczaruję, ale przeczytałem instrukcję po polsku, po angielsku i również po angielsku wersję zaktualizowaną ze strony HK. Ponawiam więc prośbę, skoro wiesz, że taka informacja jest w instrukcji, wskaż proszę stronę, być może mam jakiś wybrakowany egzemplarz. :(

Pozdrawiam,
Maciek

Do góry