Firma Xploder ma zamiar wkrótce wypuścić na rynek Xploder PS2 HDTV Game Player.

Do czego służy? Cóż, firma twierdzi, że gadżet wyciśnie z PS2 wszystko co najlepsze. Oto krótki opis:
Xploder HDTV działa z każdą wersją PS2, zarówno PAL jak i NTSC.
Pozwala na konwersję i wybranie trybu 720p i 1080i dla KAŻDEJ gry, tak by uzyskać masymalną możliwą jakość obrazu.
Jeśli twój tv jest tylko EDTV można wybrać tryb 480p
Możliwość wyboru rożnych rozdzielczości dla VGA Boxów
Jak to działa? Po prostu wkładasz płytkę z Xploderem do konsoli i w pojawiającym się menu ustawiasz interesujący cię tryb. Ustawienia są zapisywane na kartę pamięci więc nie trzeba tej operacji wykonywać po każdym włączeniu konsoli.
Kabel COMPONENT będzie dołączony do zestawu więc nie trzeba będzie szukać po sklepach.
Ja wiem tylko jedno. Jak tylko pokaże się w sklepach, biorę i sprawdzę jak to działa.
Xploder HDTV działa z każdą wersją PS2, zarówno PAL jak i NTSC.
Pozwala na konwersję i wybranie trybu 720p i 1080i dla KAŻDEJ gry, tak by uzyskać masymalną możliwą jakość obrazu.
Jeśli twój tv jest tylko EDTV można wybrać tryb 480p
Możliwość wyboru rożnych rozdzielczości dla VGA Boxów
Jak to działa? Po prostu wkładasz płytkę z Xploderem do konsoli i w pojawiającym się menu ustawiasz interesujący cię tryb. Ustawienia są zapisywane na kartę pamięci więc nie trzeba tej operacji wykonywać po każdym włączeniu konsoli.
Kabel COMPONENT będzie dołączony do zestawu więc nie trzeba będzie szukać po sklepach.
Ja wiem tylko jedno. Jak tylko pokaże się w sklepach, biorę i sprawdzę jak to działa.