witam serdecznie , jestem juz jakis czas na tym forum i im wiecej czytam tym głupszy jestem dlatego prosze Was o pomoc w wyborze TV
interesuje mnie jakis 46-47 calowy TV 3d
do czego bede go uzywał:
-głównie tv 2d(tv cyfrowa) ,filmy 3D(pewnie na poczatku duzo z czasem mi minie) dla dziecka w i dla siebie czasem
- filmy mkv i divx z dysku twardego
-czasami gry z konsoli ale to poziom amatorski wiec input lag nie jest az tak ważny
-docelowo(jak uzbieram) chciałem podłączyc pod tv kino domowe z blue ray
odległosc do tv to jakies 3-4 metry
pokój nasłoneczniony ale nie jest to problem-rolety a i tak głównie bede oglądał wieczorami
technologia 3d nie mam pojecia która jest lepsza - jestem amatorem wiec pewnie nie zauwaze róznicy miedzy pasywną a aktywną
bede wdzieczy za jakiekolwiek porady
wczesniej myslałem o LG LW570s , teraz sie pojawił nowszy 579s , ale nie wiem czy LG jest dobrym wyborem, kolega mi wspomniał dziś o PHILIPS 47PFL7606K z którego jest zadowlony wiec juz zgłupiałem
generelnie nie chciałbym wydać wiecej niz 4000PLN
pzdr.
mapka
interesuje mnie jakis 46-47 calowy TV 3d
do czego bede go uzywał:
-głównie tv 2d(tv cyfrowa) ,filmy 3D(pewnie na poczatku duzo z czasem mi minie) dla dziecka w i dla siebie czasem
- filmy mkv i divx z dysku twardego
-czasami gry z konsoli ale to poziom amatorski wiec input lag nie jest az tak ważny
-docelowo(jak uzbieram) chciałem podłączyc pod tv kino domowe z blue ray
odległosc do tv to jakies 3-4 metry
pokój nasłoneczniony ale nie jest to problem-rolety a i tak głównie bede oglądał wieczorami
technologia 3d nie mam pojecia która jest lepsza - jestem amatorem wiec pewnie nie zauwaze róznicy miedzy pasywną a aktywną
bede wdzieczy za jakiekolwiek porady
wczesniej myslałem o LG LW570s , teraz sie pojawił nowszy 579s , ale nie wiem czy LG jest dobrym wyborem, kolega mi wspomniał dziś o PHILIPS 47PFL7606K z którego jest zadowlony wiec juz zgłupiałem
generelnie nie chciałbym wydać wiecej niz 4000PLN
pzdr.
mapka