Głośniki do Pioneer VSX-516

mario.79

New member
Jakie polecacie głośniki do Pioneer VSX-516 ? Może Tonsil Fenix II albo Vifa Sense THX-3 a może jeszcze coś innego. Myślę że może skoro nie stac mnie na fajny 5.0 lub 5.1 to może fajne stereo. No chyba że jakaś super okazja

mario.79

New member
Już głupi jestem z tymi głośnikami. Niie mam zbyt wiele kasy, więc się zasatawiam czy słabo średnie 5.0 lub 5.1 do ok 1000 zł ( np Vifa Sense THX-3 lub Magnat Monitor 990, jakaś Koda czy ewentualnie Sony SS-FCR500 lub Quadral Quintas 500 lub Pioneer S-V320) lub narazie 2.0 do ok 700 zl za komplet ( jakiś Tonsil lub Pioneer ) a potem rozszerzać. Chciałbym żeby fronty były 3-drozne i żeby to grało pod tym amplem. Wykończenie drewno nie za ciemne lepiej jasne. Wielkość kolumn nie ma znaczenia ważne żeby ładnie grały. Pokój mam ok 23 m2

macinek

New member
Witam.
Odświeżam temat.
Na dzień dzisiejszy posiadam wzmacniacz pioneera vsx-516, sub Magnat 200A zestaw głośników Prism Emerald ht-300 to wszystko podłączone do komputera za pomocą karty xonar D2. Pokój 18m2, głównie filmy i gry. Planuje wymianę dwóch frontowych głośników lub amplituner. Budżet +/- 1500zł. Proszę o opinie i sugestię.

Ostatnia edycja:
Do góry