Forza Horizon 3 za darmo z nowym padem - świetna promocja!

Jam Nius

piszę
en-EMEA-L-ReconTech-Controller-WL3-00032-mnco.jpg

Najwygodniejszy Pad jakiego miałem okazje używać zawita w odświeżonej wersji i to w bardzo ciekawej opcji cenowej. Szczęśliwcy, którzy zakupili pakiet Pad + pudełkowa wersja Forza Horizon 3 już się cieszą. Obecnie w sklepie jest brak towaru, ale mamy potwierdzenie, że będzie kolejna transza więc zainteresowani niech śledzą stronę:

https://www.microsoftstore.com/stor...sja-specjalna-Recon-Tech/productID.5085491200

lub

https://www.microsoftstore.com/stor...-specjalnej-Ocean-Shadow/productID.5085022500

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mówisz? To trzeba odpalić H3 i przetestować.
To chyba dobry moment, żeby kupić nowego pada, a gre się pogoni.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No tak, płatny. Człowiek naiwny i zapomniał w jakich czasach żyjemy ; )
Raz zapłacić to mało.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tak, być może. Ja kupiłem jakiś czas temu H3 i szczerze mówiąc nie zagrzałem długo. W GTA5 np. masz sporo dodatków, a za nic nie płacisz. Chociaż też możesz za walutę kupić wirtualne pieniądze, ale za nią dopiero przyspieszyć proces zakupów.
Dużo się zmieniło, handel bronią, ubraniami i całą masa dodatków.
To już nie jest tak jak kiedyś, dziś jak masz kase, to ułatwiasz sobie zadanie.
Kiedyś liczyły się tylko umiejętności.

collider

New member
Bez reklam
Ale to chyba w Montezuma na Atari ;).
W tej chwili nie mam GTA, ale sie przymierzam. Przy okazji, jest jakas gra na Xboxa w stylu GTA, ale w wersji dla dzieci? Same bujanie sie po miescie, moze jakies misje, bez przemocy itd.

FoX88

New member
Zamówiłem 2 dni przed newsem tutaj (wtorek o 19), na jutro już niby ma przyjść paczka, z UPS maila dostałem:

Witamy Rafal, masz paczkę przychodzącą jutro.
Zaplanowana data doręczenia: piątek, 12/05/2017
Przewidywana data doręczenia: Koniec dnia

CEVA LOGISTICS VENRAY C-O MS STORE

Paczka z Holandii

Nawet nie wiedziałem w sumie czym wysyłają.

W domu jednego pada tylko mam, białego z XONE S, drugi zawsze się przyda, był też w promocji tej samej model 'Ocean Shadow', ale znacznie bardziej do mnie przemawia 'Recon Tech', nawet jeśli to tylko estetyka.

Co do Forzy, to FH3 już mam od dawna, jest pierwszą Forzą w jaką grałem i do mnie przemawia, ale mam zaliczone jakieś 90% tras i w sumie ostatni raz z 2 tyg. temu odpaliłem, z tym, że biorąc pod uwagę, że ostatnie wyścigi jakie mi dawały frajdę to Burnout Takedown na PS2 sprzed 13 lat, to Forza i tak podołała. :D

Nie przepadam za tym gatunkiem gier, nawet Burnout Paradise po drodze mnie wcale nie wciągnęło.

Podejrzewam wysyp Forzy na aukcjach za jakiś czas, bo pewnie sporo osób też kupiło ten zestaw głównie pod kątem pada.

Ostatnia edycja:

pantomima

Banned
Wizualnie,organoleptycznie nie pasuja mi ani troche te pady X.boxa.
Soniacza wygladaja bardziej przyjaznie , a i w dloni mi lepiej spasowaly .

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pewnie masz małe rączki, bo kitajce pod siebie robią? ;)
Dla mnie król jest tylko jeden, a potem to coś co przeczy logice i ergonomii, ale już wyrażaliśmy nie raz zdania na ten temat. Szkoda szarpać nerwów ; )

FoX88

New member
To w sumie chyba dziwne mam łapy jeśli w równym stopniu pady z XONE i PS4 mi pasują. :p

W poprzedniej generacji pad od PS3 to była porażka na całej linii, urządzenie, które zdawało się rozpaść w rękach przy mocniejszym naciśnięciu, a pad latał na wszystkie strony jak głupi.

Wówczas oceniłbym X360 pada na 9+/10, a tego od PS3 na 5/10.

Ale obecnie w 100% pasuje mi zarówno pad od XONE jak i pad od PS4, oba na dychę i nie mam ani odrobinę dyskomfortu przesiadając się z jednego na drugi tego samego dnia.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Aha, no to zmienia postać rzeczy ;)
Tak poważnie, to obecny dual jest sensowny, chociażby za sprawą wklęsłych triggerów, bo gdzież by ktoś na to wpadł przez te wszystkie lata, natomiast poprzedni ewidentnie był projektowany po sporej ilości Sake, a jak wytrzeźwieli i zobaczyli co spłodzili, nastąpiło honorowe harakiri.

Seizo

Active member
Bez reklam
Bardzo fajna oferta. Sony mogłoby wziąć przykład i wypuścić podobną ale po co, skoro konsola dobrze się sprzedaje.

Ostatnia edycja:

FoX88

New member
Bardzo fajna oferta. Sony mogłoby wziąć przykład i wypuścić podobną ale po co, skoro konsola dobrze się sprzedaje.

Mimo, że sam kupiłem tego 'Recon Tech' (dzisiaj dotarł), to ja jednak wolę żeby Sony miało kolejne dobre exy aniżeli 12 różnych limitowanych padów jak to z MS w chwili obecnej jest. :p

Ta gumowa powłoka dodana fajnie się sprawdza, lepiej pada się trzyma, aczkolwiek na razie upałów nie ma., mam nadzieję, że latem się nie będzie przyklejać do palców. Wydaje się być chłodna tak generalnie.

Pamiętam, że podobny motyw kiedyś był w padzie takim Xboxowym ale Logitecha, nawet chłodzenie jakieś od środka szło.

Attachments

• pad1.jpg
    pad1.jpg
    315 KB · Wyś: 21
  • pad3.jpg
    pad3.jpg
    439,6 KB · Wyś: 18
Do góry