Witam. Szukam Extendera za pomocą którego prześlę sygnał z PC-ta do projektora na odległość 20 metrów. Skrętka jest doskonałym przewodnikiem gdyż nie trzeba wiercić ogromnych otworów w ścianach.
Znalazłem coś takiego firmy ATEN (model VE066)
(brak zezwolenia na zamieszczenie fotografii)
Jak na razie widzę w tym urządzeniu same zalety tj. niska cena, brak zasilaczy sieciowych i łatwość instalacji gdyż nie zajmują wiele miejsca.
Jednak nie chcę się opierać tylko na marketingowych przechwałkach producenta i bardzo proszę, jeśli miał ktoś z Państwa styczność z tym urządzeniem w praktyce, o opinię na jego temat. Szczególne interesują mnie wszelkie minusy urządzenia bo na pewno takie istnieją. Jak na razie wyłania się tylko jeden - małą odległość przesyłu.
Nadmienię jeszcze że znalazłem podobne urządzenie firmy LINDY (model 32599)
Ten przesyła do 30 metrów lecz nie wspiera HDCP.
Znalazłem coś takiego firmy ATEN (model VE066)
Jak na razie widzę w tym urządzeniu same zalety tj. niska cena, brak zasilaczy sieciowych i łatwość instalacji gdyż nie zajmują wiele miejsca.
Jednak nie chcę się opierać tylko na marketingowych przechwałkach producenta i bardzo proszę, jeśli miał ktoś z Państwa styczność z tym urządzeniem w praktyce, o opinię na jego temat. Szczególne interesują mnie wszelkie minusy urządzenia bo na pewno takie istnieją. Jak na razie wyłania się tylko jeden - małą odległość przesyłu.
Nadmienię jeszcze że znalazłem podobne urządzenie firmy LINDY (model 32599)
Ten przesyła do 30 metrów lecz nie wspiera HDCP.