e-gwarancja panasonika

loky

New member
Witam,
czy ktoś już korzystał z e-gwaracji nie posiadając normalnej papierowej karty gwarancyjnej? Jak wrażenia?
Kilka miesięcy temu kupiłem pv7p i właśnie coś zaczyna mi szwankować. Przekopałem cały dom i papierowej gwarancji brak, pudło i wszyściutko co było z telewizorem stoi pięknie jak honorowa gwardia a gwarancji brak. Pamiętam że wysyłałem coś do sklepu internetowego żeby podbili, ale nie pamiętam czy to do tego telewizora i czy wróciło podbite. Mam oczywiście fakturę VAT, ale przecież na tym nie ma nawet nr. seryjnego telewizora... A może papierowej gwarancji wcale nie było w pudle? Na stronie piszą że nie będą dodawać od któregoś miesiąca 2006.

pozdrawiam

Może jeszcze, ktoś ma doświadczenia z serwisami we Wrocławiu? Są bodaj 2 autoryzowane i wolałbym wybrać lepszy.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
gwarancja nie jest Ci potrzebna.
Potrzebujesz dowód zakupu - fakturę Vat lub paragon z kasy fiskalnej.
Numery telewizorów są skanowane - jeśli są z dystrybucji Panasonic Polska - zero problemów.

loky

New member
Dzięki kiki! Zawsze mam wszystkie papierki w pięknym porządku, nigdy nie wyrzucam żadnego jak nie sprawdzę co to, a tu taki zonk. Już planowałem jakiś miniarmagedon dla żony ;)

pozdrawiam

Do góry