dvd onkyo 404 a 504

stach79

New member
cześć witam forumowiczów !. Zastanawiam się nad doborem dvd do telewizora full hd , byłem nastawiony na zakup 504 ze skalowaniem , ale jak byłem w sklepie to przedyskutować sprzedawca mi odradzał i proponował 404 ... podobno szkoda kasy na skalowanie bo różnica znikoma . czy ktoś ma porównanie tych odtwarzaczy ? zależy mi również żeby kasy bez powodu na nie wydawać ... a może ktoś nawet wie jak się sprawdzają z sharpem 46xd1e... z góry dzieki za pomoc

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Każde skalowanie do telewizora Full hd to jest to - zdecydowanie doradzam - kupuj ze skalowaniem. Oczywiście że warto.

Kuba_ps2

New member
Bez reklam
W stanach jest dvd 405 co skaluje do full hd wiec ja bym radzil poczekac, bo sie zapewne pojawi wczesniej czy później w PL

jasny12

New member
skalowanie

mam pytanie czy istnieje możliwośc przeskalowania sygnału z kablówki do wyższej rozdzielczości jezeli tak to w jaki sposób oczywiście z uzyciem amplitunera ? z góry dziękuje

Kuba_ps2

New member
Bez reklam
Cena 405 zabija... Jesli bedzie w zestawach to ją zakupie, jesli bardziej sie bedzie oplacalo kupic osobno ampa i kolumny to rezygnuje z dvd, a filmy beda lecialy z ps2, później ps3, a audio z Pieca

flisak

New member
Pozwolę sobie odświerzyć ten temat. Zastanawiam sie czy będzie duza roznica w obrazie pomiędzy 406 a 504? Podlaczone beda pod 806ke. W gre wchodzi 406 + odtwarzacz CD w najblizszym czasie albo 504, ale o odtwarzaczu bede musial zapomniec (przynajmniej na jakis dluzszy czas).

Ostatnia edycja:
Do góry