Dlatego się sypie bo to Samsung 1080P8 i tyle. A co do tanich to mam Wiwe 138HD jedyny sensowny tani i stary i dobry odtwarzacz dvd choć nie bez wad wady. Z Tymi wadami męczyłem się 3 lata (w tym 2 razy w serwisie po ok.1miesiąca obraz nie rozciągał filmów do 16/9 choć filmy były w tym formacie, i czarne paski na niektórych filmach po bokach). Dalej, w drugim pokoju jest Korr 9907 czy jakoś tak czytał wszystko do świąt i co w samiuśkie święta Bożo N. się skopcił, w naprawie 1 miesiąc (to chyba standard w Proabit) narazie działa ale jeśli miał bym porównywac obraz z Korra do Pionka to na korzyść pionka. Obraz jest naturalny ładniejsze kolorki i czerń dla mnie bajak Korr się nawet nie umywa.
No ale rób jak chcesz przecież są i w Tesko jakieś Track czy jakoś tak napewno bedzie to super maszynka

oczywiście podlicz sobie paliwo tak 3 razy aby wracać do sklepu na zamiane na sprawny sprzęt.
Ja wybrałem Pioneer 410 i jestem zadowolony, i powiem jedno nigdy więcej tanich dvd, nigdy.
A co do twojego Samsunga to mój sąsiad ma go i faktycznie on jest jakiś wadliwy bo wczytywanie dvd trwa 10sekund a divx to chyba 20sek. Ogólnie menu do bani jedyny może plusik to wyglad dvd ładnie współgra z nowymi LCD Samsunga, nic więcej.