DVD do 400zł z HDMI i USB

jordan

New member
Witam mam takie cos jak Samsung 1080P8 wygralem w samsungu ale poracha straszna wiesz sie resetuje itp itd problem z plytami dvd-r i dvd-rw i tyle pewnie pojdzie do serwisu a potem do żyda :) no i chce cos kupic :)

chce zeby mial HDMI i dzialal mi z amplitunerkiem yamaha 663 :) przez HDMI oczywiscie mial wszystko czyli divxy.dvd dts itp itd do tego port usb :) tak czytam o fergusonie dvd 868HD czy to jest dobre rozwiazanie ? czy jest cos wartego uwagi w tej cenie bo na rynku sa setki modeli :)

PopaY

New member
Bez reklam
Jeszcze niech 5 tysięcy takich samych topików powstanie to w ogóle burdelu na forum nie będzie :x

broda1725

New member
Bez reklam
Masz racje PopaY już jest bałagan że się nie chce czytać. Zamiast dopisać się do istniejących wątków (podobnych) to zakładają nowe i to jeszcze z tak durnymi pytaniami
"chce zeby mial HDMI i dzialal mi z amplitunerkiem yamaha 663 :) przez HDMI oczywiscie mial wszystko czyli divxy.dvd dts itp itd do tego port usb"
takie informacje to nawet na ceneo znajdzie. No ale po co szukac niech inni myślą.

Zamykać temat.

jordan

New member
juz panowie nie cudujcie :) pytam czy to dobry wybor bo poczytalem troche forum i sa rozne opinie :) ale co mozna lepszego znalezc w tym przedziale cenowym znam specyfikacje tego fergusona ale tak jak mowie pytam specjalistow... nie musicie chamsko dogryzac ...

broda1725

New member
Bez reklam
My nie dogryzamy tylko zwracamy że wystarczy trochę poszukać bo jest na forum i to nie stary temat o tym właśnie dvd co cię interesuje Ferguson 868HD
A pozatym wszystko zależy czego się oczekuje od dvd bo wiekszość ludzi kupuje tego ferdka z myślą o divx HD więc jesli jestes taką osobą to kupuj bo nic innego nie znajdziesz a jesli cie nie interesuje divx HD to kupuj Pioneera 410 i bedziesz zadowolony.

jordan

New member
o pionku poczytam :) a divx hd moze sie przydac :) dziekuje za pomoc :) ide czytac :D

a czy ferguson 880-HX od tego rozni sie tylko tym ze nie ma HD ? bo nie moge sie doczytac roznic

Ostatnia edycja:

broda1725

New member
Bez reklam
880 to starszy model poczytaj o nich. Różne są opinie o tym fergusonie, jedni zadowoleni inni nie ja tez myślałem kupić ferdka 880, 868 nie bo divx hd mi nie potrzebny a nic innego on nie ma nowszego. Ale że nigdzie w sklepie nie można było go zobaczyc i wyprubować po nawowach osób z forum wybrałem Pionka 410 obejrzałem, obczaiłem jak chodzi i jaki obraz daje i kupiłem i jak na razie jest :D:D:D. A co do ferdka to nie lubie kupowac kota w worku. Ale jak chcesz to ryzukuj.

Na forum jest pare fotek Pionka 410 mojego wykonania, luknij i obczaj.

jordan

New member
z panasoniciem mam zle wspomnienia :) i teraz zle z samsungiem masakra... z tego co wiem to czym tanszy tym mniej problemow :))) hehe

jordan

New member
mam samsunga on ok 5stow kosztowal i sie sypie jak zloto a koles ma jakiegos noname i mu wszystko czyta... chcialem yamahe 663 ale niedlugo bedzie popcorn hour a110 wiec narazie chce cos na zastepstwo :)

broda1725

New member
Bez reklam
Dlatego się sypie bo to Samsung 1080P8 i tyle. A co do tanich to mam Wiwe 138HD jedyny sensowny tani i stary i dobry odtwarzacz dvd choć nie bez wad wady. Z Tymi wadami męczyłem się 3 lata (w tym 2 razy w serwisie po ok.1miesiąca obraz nie rozciągał filmów do 16/9 choć filmy były w tym formacie, i czarne paski na niektórych filmach po bokach). Dalej, w drugim pokoju jest Korr 9907 czy jakoś tak czytał wszystko do świąt i co w samiuśkie święta Bożo N. się skopcił, w naprawie 1 miesiąc (to chyba standard w Proabit) narazie działa ale jeśli miał bym porównywac obraz z Korra do Pionka to na korzyść pionka. Obraz jest naturalny ładniejsze kolorki i czerń dla mnie bajak Korr się nawet nie umywa.
No ale rób jak chcesz przecież są i w Tesko jakieś Track czy jakoś tak napewno bedzie to super maszynka :D:D:D oczywiście podlicz sobie paliwo tak 3 razy aby wracać do sklepu na zamiane na sprawny sprzęt.
Ja wybrałem Pioneer 410 i jestem zadowolony, i powiem jedno nigdy więcej tanich dvd, nigdy.

A co do twojego Samsunga to mój sąsiad ma go i faktycznie on jest jakiś wadliwy bo wczytywanie dvd trwa 10sekund a divx to chyba 20sek. Ogólnie menu do bani jedyny może plusik to wyglad dvd ładnie współgra z nowymi LCD Samsunga, nic więcej.

Ostatnia edycja:
Do góry