Doradźcie jakie tv kupić bo nie mam pojęcia a właśnie przymierzam się do kupna jakiegoś LCD lup plazmy zależy co będzie lepsze w tych pieniądzach tylko rynek jest tak zawalony różnymi modelami i markami że sam się w tym gubię proszę doradźcie mam do wydania :
3500 PLN
Chciał bym aby miał przynajmniej 100Hz i kontrast nie mniejszy niż 50000
rozdzielczość 1920: 1080 i żeby ta rozdzielczość była prawdziwa anie sztucznie wywoływana oraz wielkość matrycy 37 cali ni mniejsza ni większa dokładnie 37 cali
ten tv mi będzie służył do grania gdyż jest to moje hobby i poświęcam temu dużo czasu dodam że ten tv będzie połączony z playstation3
dodam również że będę oglądał na nim filmy w HD które obrabiam sam jestem kamerzystą na imprezach w klubie i ostrość obrazu pełni w mojej pracy duże znaczenie sami wiecie jak jest w klubach na imprezach
Proszę o pomoc doradźcie coś
zastanawiałem się nad tym modelem Samsung LE-40B650
3500 PLN
Chciał bym aby miał przynajmniej 100Hz i kontrast nie mniejszy niż 50000
rozdzielczość 1920: 1080 i żeby ta rozdzielczość była prawdziwa anie sztucznie wywoływana oraz wielkość matrycy 37 cali ni mniejsza ni większa dokładnie 37 cali
ten tv mi będzie służył do grania gdyż jest to moje hobby i poświęcam temu dużo czasu dodam że ten tv będzie połączony z playstation3
dodam również że będę oglądał na nim filmy w HD które obrabiam sam jestem kamerzystą na imprezach w klubie i ostrość obrazu pełni w mojej pracy duże znaczenie sami wiecie jak jest w klubach na imprezach
Proszę o pomoc doradźcie coś
zastanawiałem się nad tym modelem Samsung LE-40B650