Doradźcie jakie tv kupić bo nie mam pojęcia

śfieżak

New member
Doradźcie jakie tv kupić bo nie mam pojęcia a właśnie przymierzam się do kupna jakiegoś LCD lup plazmy zależy co będzie lepsze w tych pieniądzach tylko rynek jest tak zawalony różnymi modelami i markami że sam się w tym gubię proszę doradźcie mam do wydania :

3500 PLN

Chciał bym aby miał przynajmniej 100Hz i kontrast nie mniejszy niż 50000
rozdzielczość 1920: 1080 i żeby ta rozdzielczość była prawdziwa anie sztucznie wywoływana oraz wielkość matrycy 37 cali ni mniejsza ni większa dokładnie 37 cali

ten tv mi będzie służył do grania gdyż jest to moje hobby i poświęcam temu dużo czasu dodam że ten tv będzie połączony z playstation3
dodam również że będę oglądał na nim filmy w HD które obrabiam sam jestem kamerzystą na imprezach w klubie i ostrość obrazu pełni w mojej pracy duże znaczenie sami wiecie jak jest w klubach na imprezach

Proszę o pomoc doradźcie coś

zastanawiałem się nad tym modelem Samsung LE-40B650

Widmo.sg

New member
Tv dla dziecka do 800zł z wejściem LAN Wi-Fi

Witam

Kolega polecił mi to forum że dobrze doradzicie :) więc pytam.

Mam 800zł i nie ma możliwości tego naciągnąć nawet o 1zł.

pytanie - jaki tv kupić dla córy.

Głównie skupiam się na LG i Samsungu (jakoś największe zaufanie do tych marek)
Odległość z jakiej będzie oglądany tv to ok 2-2,2m (szerokość pokoju 2,5m)

główne parametry to:

21-24" (nie większy)
chyba każdy da się na ścianie powiesić (jeżeli nie to od razu odpada)
złącze HDMI, USB, Eurozłącze (przy opcji 1szt hdmi musi być też 1szt Euro), Ethernet + Wi-Fi.

Jeżeli chodzi o obraz nie ma jakiś specjalnych wymagań że musi być FullHD etc.

szukając sam natrafiłem na taki tv (chyba że ktoś zna coś podobnego z w/w opcjami) tyle żę w cenie co podałem bo ten poniżej przekracza:

Samsung UE22H5600 jest też z opcją A ale nie widzę różnic.

jakieś rady ?

Ostatnia edycja:

Widmo.sg

New member
Niestety nie ma podłączenie sieci w Philipsie

Coraz częściej się zastanawiam czy nie przyoszczędzić i kupić tego samsunga, bo też z wi-fi nic nie mogę znaleźć

Do góry