MEQAROTIQX
New member
Witam przeglądając forum to pełno takich pytań no ale już założyłem konto to napisze
Może już czas wymienić Full HD
czytam i czytam i coraz głupszy się czuje pierw chciałem philips 58 8535 ambilight wygląda super no ale czy nie za duży by był bo to poddasze i skos mam to może ten ambi nie wyglądać tak bajerancko? Wszędzie gdzie by nie czytał pytał to zawsze pada odpowiedź sony Samsung modele po około 4k ja bym najchętniej wybrał najtańszy jakiś ale gdy byłem w media to któryś tcl to taki nie wyraźny rozmyty że może jednak coś droższego:/ Podobnie z tym odświeżaniem każdy zaleca 120hz i hdr co najmniej 500 czy ile to tam i już tak jestem skołowany że nie wiem z dwa miesiące już nad tym myślę nawet euro mi przepadło wrr
Zakładałem 2000 2500 może 3000 teraz się okazuje że jednak mało żeby było dobre to trzeba dać 3700 sony 9096 Samsung 4000 no lol jeszcze trochę i okaże się że 5tys to mało ://
Może coś pomożecie podpowiecie dzięki
Może już czas wymienić Full HD
Zakładałem 2000 2500 może 3000 teraz się okazuje że jednak mało żeby było dobre to trzeba dać 3700 sony 9096 Samsung 4000 no lol jeszcze trochę i okaże się że 5tys to mało ://
Może coś pomożecie podpowiecie dzięki