Do Kikiego

Status
Zamknięty.

ewa

New member
Ponownie proszę o wyrazenie swojej opini na temat telewizora LCD:panasonic TX-32LX50,który jest w makro w cenie ok.4000 pln.Telewizor będzie podłączony do kablówki i DVD.Jestem laikiem(leciwym) i zupełnie nie znam się w tej dziedzinie,potrzebuję porady fachowca bo w sklepie opowiadają bajki.Z góry dziękuję.

Tom0000

New member
Wydawalo mi sie ze w innym watku odpowiedz na to pytanie byla jednoznaczna. :)

Do takiego zakupu trzeba podejsc troche inaczej.
Albo szukac czegos najlepszego 32" za okreslona sume - tego dotyczyla odpowiedz , albo szukac czegos najlepszego 32" za sensowna sume dla tej przekatnej.

Ostatnia edycja:

ewa

New member
jw

Szukam przyjacielskiej rady(zaznaczyłam że jestem kompletnym laikiem) a nie FILOZOFA,takich rad udzielali mi w każdym sklepie,chcą pozbyć się towaru a nie doradzić.

kenner

New member
ewa napisał:
Szukam przyjacielskiej rady(zaznaczyłam że jestem kompletnym laikiem) a nie FILOZOFA,takich rad udzielali mi w każdym sklepie,chcą pozbyć się towaru a nie doradzić.

Dziżas, przecież jest już taki wątek. Poza tym skoro kierujesz swoją wiadomość do Kikiego, to może by tak ją posłać na priva?

xroma

Member
Bezpośrednie Pytania do któregoś z użytkowników forum powinny być wysyłane na PW lub e-mail a nie publikowane na forum publicznym.

Status
Zamknięty.
Do góry