Digital Natural Motion przez HDMI w nowych PFLxx03

bruder

New member
Prosze o sprawdzenie czy w nowych modelach (7603, 9603, itd), po podłączeniu DVD przez złącze HDMI, jest aktywna i działa funkcja DNM?Pytam bo w starszych modelach nie działała i na HDMI było gorzej (właściwie tragicznie) z płynnością niż na kablu EURO

bruder

New member
Czy naprawdę nikt nie może puścić DVD przez HDMI, wejść w menu telewizora, zobaczyć czy ma aktywną funkcję DNM i dać mi odpowiedź?? A może nikt nie ma takiego TV i tylko wszyscy przechwalają się że kupili Philipsa? :)

Pawloff

New member
bruder napisał:
Prosze o sprawdzenie czy w nowych modelach (7603, 9603, itd), po podłączeniu DVD przez złącze HDMI, jest aktywna i działa funkcja DNM?Pytam bo w starszych modelach nie działała i na HDMI było gorzej (właściwie tragicznie) z płynnością niż na kablu EURO

W 37PFL9603D - funkcja jest aktywna i działa. Z odtwarzacza DVP9000S obraz jest rewelacyjny.

Pozdrawiam.

KIELAQ

New member
bruder napisał:
Czy naprawdę nikt nie może puścić DVD przez HDMI, wejść w menu telewizora, zobaczyć czy ma aktywną funkcję DNM i dać mi odpowiedź?? A może nikt nie ma takiego TV i tylko wszyscy przechwalają się że kupili Philipsa? :)

Tak - wszyscy ściemniamy że mamy philipsy . To taka fajna zabawa robić ludzi w konia !

Puknij się w czoło i zaakceptuj że nie jesteś najważniejszy na świecie ! Naucz się cierpliwości !

Michal_2007

New member
Watek moze juz jest stary ale gwoli scislosci odpowiem, bo sam swego czasu zeby na tym zjadlem.

Jesli kilka odmian Natural Moion:

- Digital Natural Motion (czyli np 7332, 9731, 7762 modele na 2006/07) tam DNM dziala dla 480i/p, 576i/p w HD juz niestety nie

- HD Natural Motion (7862, 9632 itd) dziala to na wszyskto, czyli 480i/p, 576i/p, 720p, 1080i/p

- Perfect Natural Motion (jeszcze szybszy scalak = mniej artefaktow)- dziala na wszystko, j.w

mam nadzieje ze pomoglem...

Tak nawiasem mowiac to Natural Motion rzadzi :) ;)

Do góry