Czy amplituner Denon dobrze zgrywa się z Tannoy ? Czy raczej , go "zamula" ?
M mac-ony Well-known member Bez reklam Grudzień 20, 2020 #1 Czy amplituner Denon dobrze zgrywa się z Tannoy ? Czy raczej , go "zamula" ?
blackninja ninja Pomagam VIP Grudzień 23, 2020 #2 Denon to nie cambridge audio ale gra w kanonie poprawnosci
firestorm7 Well-known member Bez reklam Grudzień 23, 2020 #5 To jednak Marantz, Macieju. A ja aktualizację Denona. 40 min. DTS:X Pro, coś dla Atmosa i jeszcze jakieś bzdety.
To jednak Marantz, Macieju. A ja aktualizację Denona. 40 min. DTS:X Pro, coś dla Atmosa i jeszcze jakieś bzdety.
M mac-ony Well-known member Bez reklam Grudzień 23, 2020 #6 Już masz 6700 ? Gratulacje !!! Wiem jak mój Tannoy brzmi z Marantz , mam obawy jak wypadnie z Denonem . Zaryzykować ? Black dużo problemów ze zmianą na Denona ? (Jakby , co ? )
Już masz 6700 ? Gratulacje !!! Wiem jak mój Tannoy brzmi z Marantz , mam obawy jak wypadnie z Denonem . Zaryzykować ? Black dużo problemów ze zmianą na Denona ? (Jakby , co ? )
blackninja ninja Pomagam VIP Grudzień 24, 2020 #7 Jeszcze można zmienić ale znowu czekanie, bo brak w PL i okrojone dostawy.