denon avr-1801 i dvd-1500

jotgie

New member
mam okazję kupić takie dwa klocki - ile mogą być warte? ile dać, żeby nie przepłacić - są dobrym stanie (dvd ewentualnie trzeba "przedmuchać" bo właścicielka ma kota...:)))

no i pytanie - czy to jest dobry sprzęt? (jak na niezbyt zasobną kieszeń)

przy okazji myśłalem, żeby podłaczyć pod to whaferdale (na razie fronty, potem resztę) diamond 8.4 lub 9.5 - co myślicie?

rozumiem, ze kwestia ceny to dosyc trudna sprawa. dodam więc gwoli uzupełnienia, ze nie chcę dać więcej niż 500 zł (w sumie - za dwa klocki).

więc może tak postawione pytanie będzie łatwiejsze:

czy opłaca się kupić za taką kwotę ten sprzęt? nie zależy mi na super efektach i nowinkach w kinie domowym (hdmi, upscalery, 7.1 itp.) Ważniejsza jest dla mnie muzyka, dvd na drugim miejscu. I w związku z tym pytanie, czy wafle (raczej diamond 9.5) do denona to dobry wybór (mam maly pokoik 18m, słucham wszystkiego bez powaznej i umcyk umcyk).

ArtS007

New member
Bez reklam
Jeśli amplituner obsługuje Dolby Digital, to już warto. Nie wypowiadam się na temat ceny, bo to inna sprawa. Należy liczyć się z tym, że odtwarzacz może mieć problemy z płytami RW oraz z plusami. Warto to sprawdzić. Wharfedale powinny ładnie się spasaować z Denonem.

ArtS :)

Do góry