Denon 4306 z RLS-ami nerida

arco

New member
witam
Bardzo proszę o opinie na temat głośników RLS-nereida pod ampli denon 4306.Odłuchałem je dzisiaj i jestem pod wrażeniem.Słuchałem również Dali z denonem ale bardziej mi odpowiadały RLS-y.Co wy sądzicie o tych głośnikach?Czy macie jakieś doświadczenia z nimi?...bardzo ...bardzo proszę o opinię.Mało jest opini o tych kolumnach a tak prawdę mówiąc to nigdzie nie znalazłem czegoś konkretnego Pozdrawiam
arco

arco

New member
witam
Czy nikt mi nic nie ma do powiedzenia?...Może jednak znajdzie się ktoś kto ma jakieś doświadczenia z tymi głośnikami?Bardzo proszę

ThYX

New member
Tu masz info o firmie RLS: http://www.audioexpert.pl/modules.php?name=rls

Nie znam tych głośników, przesłuchałem troche tego (w cenach +- jak Dali Ikon) i właśnie mają do mnie dojechać IKON-y początkiem przyszłego tygodnia... Dla mnie te głośniki to rewelacja na całego i dltego je wybrałem.

Co do głośników RLS (lub dowolnych innych) to pamiętaj że kupujesz je pod swoje ucho :)

A.. jeszcze jedno ... jeśli porównasz dobrze rozgrzane kolumny tanie i sporo droższe nierozgrzane to mogę być pewien, że rogrzane bedą grały lepiej ... tak więc zawsze powinno się porównywać kolumny w taki sposób, że i jedne i drugie pograły sobie przed odłsuchem przynajmnie 1-2h

Ostatnia edycja:
Do góry