czy zobacze roznice miedzy tymi samsungami?

Slots123

Member
kilkanascie lat temu, po konsultacjach na tym forum kupilem plazme PS42A451P1. plazma wciaz gra i naprawde nie spodziewalem sie, ze jeszcze kiedykolwiek w zyciu bede kupowal odbiornik TV, gdyz uwazam go za rzecz zbedna i od mniej wiecej 8 lat nie mam kablowki i nie ogladam TV w zasadzie wcale. odbiornik sluzy mojej zonie 1-2x w tygodniu tylko do ogladania seriali i filmow z Netflixa (przez MiBox Xiaomi). ja zobacze jakis film moze raz na 2 miesiace.
teraz jednak doszlismy do wniosku ze niewiele widzimy na tych 42" i moze jadnak by kupic cos wiekszego.

pytanie brzmi: ogladajac tylko Netflixa (abonament w podstawowej rozdzielczosci), czy zobaczymy roznice miedzy tymi modelami Samsunga:
  • UE65DU7192
  • QE65Q67CA
  • QE65Q77CA

wiem, ze sa to budzetowe modele, ale tak jak napisalem powyzej, tv bedzie czesciej meblem, niz czyms uzytecznym ;-)

pozdrawiam

rc

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Oczywiście , że zobaczysz szczególnie że miałeś plazmę.
Ile masz max kasy.
Bo po jakości plazmy powinieneś sięgać chociaż po Mini led, szczególnie że mieścisz sie w cenie.

Slots123

Member
jak mozna przeczytac powyzej .... moje pytanie brzmi: ogladajac tylko Netflixa (abonament w podstawowej rozdzielczosci), czy zobacze roznice w obrazie miedzy tymi 3 modelami Samsunga:

• UE65DU7192
  • QE65Q67CA
  • QE65Q77CA
wiec to ile mam kasy nie ma znaczenia, pytanie jest o te 3 modele

pozdr

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Mając doświadczenia z plazmą, każdy szczegół będzie miał znaczenie.
I tak będziesz musiał iść na duży kompromis/
Tak, największe wrażenie ostatni podany model.

Ale i tak będzie mocno odstawał od jakości Twojej starej plazmy.

Do góry