Czy znacie sklep iolarSklep.pl? Zrobiłem u nich zakup.

wodaman

New member
Witam! Kilka dni temu szukałem Box Setu Led Zeppelin 40 years anniversary i znalazłem go w bardzo okazyjnej cenie pod linkiem: iolarsklep.pl/led-zeppelin-40-years-anniversary-12cd-box-set-japan,id1902.html LED ZEPPELIN 40 Years Anniversary 12CD BOX SET Japan - iolarSklep.pl[/url] . Pieniądze wpłaciłem kilka dni temu i oczekuję na wysyłkę. Z zdjęć i opisu wszystko wygląda ok, kontakt znakomity. Cena bardzo korzystna. Na sklepie wiele fajnych winyli i innych korzystnych cenowo box setów. Co o nim myślicie? Czy ktokolwiek kupował tam? Pozdrawiam!

gatar

Active member
Bez reklam
Witam.
Nie kupowałem i nigdy nie kupuje płacąc "przedpłatą" w nieznanych sklepach.
Oczywiście w sklepach mi znanych , gdzie kupowałem i kupuje to jest bez znaczenia.
Być może jestem nieufny, ale ...
Powodzenia życzę.
Napisz czy wszystko w porządku.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ze tak zapytam, ten box (dla przykladu) Mettalici za 245zl ktory widnieje na stronie, to podrobka?

wodaman

New member
Napiszę jeszcze raz, o ile uda Ci się dostać paczkę to będzie to najtańsza z najtańszych, chińska i beznadziejna podróbka bez jakiejkolwiek wartości. Dotyczy to każdego produktu w sklepach tych ludzi.

quasimodek

Member
Bez reklam
Już sam fakt, że brak jest danych kontaktowych i przede wszystkim danych o firmie (NIP, REGON, adres) na stronie dyskwalifikuje ten pseudosklep jako wiarygodny.
Druga sprawa jest taka, że za próbę zwiedzenia nas na ten szwindel powinieneś dostać bana na tym forum. Jesteś skruszony bo szef Cię wykiwał i postanowiłeś się odegrać. Jakby zapłacił Ci tyle ile oczekiwałeś to bez skrupułów nadal byś nas namawiał na super hiper mega okazje wiedząc, że to oszustwo... Szkoda słów...

Do góry