Jestes pewien ze ta funkcja poprawi sd w znaczacy sposob bo wiele firm wymysla marketing-owe chwyty tego typu a sygnal sd jaki jest taki pozostaje np. uklad toshiby cudow nie czyni co wiele testow pokazalo.
Wady:
- pilot - trochę nieporęczny z powodu jego obłych kształtów
- odtwarzanie usb - jedyny mankament to brak napisów
spoko już sobie poradziłem zapodałem jakieś anime Naruto 720p z wmuxowanymi angielskimi napisami, no i niestety tv nie odtworzył ich.
pozdrawiam
Napisałem na podstawie suchych danych duzo dobrych rzeczy o 5605 i te suche dane sa prawdziwe bo ten tv to ma co pisza ale teraz czas na to co zobaczyłem na zywo w MM jest w 40 calach za 2699zł i to interesujaca cena niewatpliwie ale zawdze jest jakies ale. Moim zdaniem tv jest wykonany z budzetowych materiałow po to zeby uzyskac taka cene i w srodku bardzo mozliwe ze poza panelem sharp moze nie byc zbyt wiele bo obraz sklepowy nie był rewelacyjny dlatego doradzam od razu udac sie do sklepu z pendrivem i po usb sprawdzic obraz sd i hd jakis mkv choc sprzedawca powie ze mkv nie obsługuje i na jakims filmie divx a nastepnie wsadzic ten pen do samsunga c650 ktory jest po tym co dzis porownywałem nie rylko tanszy ale i lepiej dopracowany i wyposazony z lepszym obrazem. Porownac i kupowac wtedy bez słuchania co ktos w sklepie doradza. Jezeli wsadzili tylko dobry panel i poza tym nic specjalnego w nim nie ma to bedzie przecietniak tylko. Ten panel i tak nie wyglada tak jak w sharp ie bo jest całkowicie matowy a nie taki ala cos jak z szyba w celu lepszej czerni wiec efekt jaki uzyskano w sharp le600 ,700 ni bedzie taki sam dzieki panelowi i nie mozna liczyc na dokładnie to samo.
Philips robi tak. Wyprodukuje tv np. 9704 bardzo drogi i wypas zeby zbudowac sobie marke a pozniej te tansze maja sie sprzedawac na fali podziwu dla tego super tv za 10 tys natomiast te po 2,7tys sa ostro wygolone i nie maja namiastki tego drogiego.