Czy Toshiba 635 wciąż ma problem z mpeg4?

kosztowiok

New member
Witam,
czy Toshiba **635 wciąż ma problem z odbiorem mpeg4? Gdzieś wyczytałem, że przy wyszukiwaniu kanałów mpeg4 telewizor się zawiesza, a dotychczasowe aktualizacje niczego nie zmieniły. Uprzejmie proszę o odpowiedź ponieważ mam zamiar kupić 37xv637 a nie chce mieć bubla.

viera

New member
czy toshiba 635 wciaz ma problemz z sygnalem mpeg4

telewizor ten ma wbudowany dekoder mpeg4 dla sygnalu tv cyfrowej naziemnej i tv cyfrowej kablowej i jak na razie to nic sie nie zawiesza..

migug

New member
"Dlaczego w modelach z serii 635D nie mogę przeprowadzić strojenia odbiornika w trybie DTV (cyfrowa telewizja naziemna, MPEG4)?

W przypadku strojenia w trybie DTV odbiorników wyposażonych w tuner cyfrowy MPEG4 (seria 635DG) należy dokonać wyboru Kraju jako "Inny" (Other). W przeciwnym wypadku proces strojenia nie zostanie przeprowadzony (lub zostanie przeprowadzony błędnie). Niedogodność ta wynika z faktu, iż w momencie tworzenia oprogramowania nie istaniała oficjalna specyfikacja opisująca szczegóły techniczne zastosowanego w Polsce systemu rozsiewczej telewizji cyfrowej. Dlatego też po wyborze Kraju "Polska" dostępne jest tylko strojenie w trybie ATV (analogowym)."

Ze strony toshiba.pl. Ja odbieram tv z dekodera upc wiec nie sprawdzałem. Otrzymalem tez maila od toshiby ze nowe oprogramowanie na razie nie rozwiązuje tego problemu.

Do góry