Mam pytanie, czy Panasonic TX-29PS12P będzie mógł odebierać sygnał HD z "n-ki"
B Bartox1115 New member Listopad 18, 2007 #1 Mam pytanie, czy Panasonic TX-29PS12P będzie mógł odebierać sygnał HD z "n-ki"
E ernane New member Listopad 27, 2007 #2 odebrac odbierze ale jako ze nie masz tv hdready ani tym bardziej fullhd nie zobaczysz tego co powinienes zobaczyc, poprostu bedzie wygladac prawie jak SD
odebrac odbierze ale jako ze nie masz tv hdready ani tym bardziej fullhd nie zobaczysz tego co powinienes zobaczyc, poprostu bedzie wygladac prawie jak SD
G Gucio50 New member Bez reklam Listopad 28, 2007 #3 Bartox1115 napisał: Mam pytanie, czy Panasonic TX-29PS12P będzie mógł odebierać sygnał HD z "n-ki" Kliknij aby rozwinąć... Niestety NIE Brak mu wejścia HDMI lub Component. To typowy telewizor do sygnału SD. HD wymaga Component lub HDMI i NIE DA sie tego "przeskoczyć"
Bartox1115 napisał: Mam pytanie, czy Panasonic TX-29PS12P będzie mógł odebierać sygnał HD z "n-ki" Kliknij aby rozwinąć... Niestety NIE Brak mu wejścia HDMI lub Component. To typowy telewizor do sygnału SD. HD wymaga Component lub HDMI i NIE DA sie tego "przeskoczyć"