Czy istnieje taka aplikacja na TV?

emariusz

New member
Witam,

mam taką prośbę czy może wie ktoś czy istnieje jakaś aplikacja na androida na telewizor TCL gdzie dałoby się ustawić godzinę, o której wyłączała by telewizor?

Chodzi mi coś w stylu Slleep Timer.

Za jakiekolwiek odpowiedzi z góry dziękuję.

emariusz

New member
model to TCL C845
nie ma w nim takiego czegoś ze ustawiam godzine o której codziennie bedzie się wyłączał. Dlatego może ktoś wie czy istnieje jakas aplikacja która by pełniła taka funkcję.

sypus

Member
A ten sposób nie działa ?

Jak ustawić wyłącznik czasowy telewizora​

● Krok 1: Włącz telewizor TCL.

● Krok 2: Znajdź ikonę Menu na pilocie i naciśnij ją, aby otworzyć dostępne opcje menu.

● Krok 3: Przejdź do ustawień i wybierz system.

● Krok 4: Wybierz Sleep Timer w tej sekcji ustawień (może być konieczne przewinięcie w dół, aby go wyświetlić). Teraz, gdy jesteś w Sleep Time, ustaw żądany czas, kiedy chcesz wyłączyć telewizor!

● Krok 5: Ponownie wybierz OK, aby potwierdzić.

● Krok 6: Po wybraniu żądanego przedziału czasowego i ponownym naciśnięciu przycisku OK, telewizor TCL wyłączy się automatycznie po dowolnym czasie wprowadzonym w tej sekcji ustawień!

emariusz

New member
Takiego sposobu to wcale nie ma. Jest jedynie takie coś jak na zdjeciach w załączniku.
Jest funkcja ze mozna ustawic np 20 min i wtedy sie wyłączy, a mi o to chodziło aby ustawic godzine na cały tydzien aby się wyłączał i takiego czegoś nie ma.

Attachments

• TV1.jpg
    TV1.jpg
    252,9 KB · Wyś: 8
  • TV2.jpg
    TV2.jpg
    227,1 KB · Wyś: 7
Do góry