Cyfrowy Polsat i N-ka

Lorn

New member
Witam.
Zastanawiam się nad którąś z tych platform. Multiroom wskazany. Nie wymieniłem cyfry+ ponieważ miałem z nimi kłopoty, gdy przejęli vizję TV. Obiło mi się o uszy, że n-kę wykupuje właśnie cyfra+ i stąd moje obawy. Pozostaje Polsat... Jak to się sprawuje drodzy forumowicze? Obecnie posiadam kablówkę, której płacę ponad 60zł praktycznie za nic.

Pozdrawiam.

Lorn

New member
N-ka wydaje się być rozsądnym wyborem, ale jak znam realia i słysząc głosy "nie potrzebuję psychiatry" że zostanie przejęta przez cyfrę, to troszeczkę odstrasza. Co się za tym wiąże, a mianowicie zmiana zapisów w umowie. Znam ten temat na wylot... Miałem tak podczas przejęcia Vizji TV i ledwo się z tego wykaraskałem... Pomijam straszenie sądem itd :> Uhm... Nie nie lobbuję na rzecz jakiejkolwiek firmy, jestem ostrożny. Więc jeśli ktoś słyszał podobne głosy dobrze byłoby się podzielić :> Chcę zrobić dzieciakom frajdę, ale nie chcę sobie utrudniać życia... Faktycznie N-ka oferuje znacznie więcej niż Polsat cyfrowy.

Ostatnia edycja:

bumbum

New member
Mam Nke i faktycznie oferuje więcej, wyższe ceny chyba. Nie podoba mi się w nce ze wybierając 3 pakiety np. filmy, muzyka, bajki , muszę rezygnować całkowicie z kanałów muzycznych, przyrodniczych i sportu. Polsacie jest wszystkiego po trochu w niższych pakietach. Multiroom, trzeba łączyć dwa dekodery kablem co jest niezbyt ładnie wyglądające (wiercenie, kucie i kabel na wierzchu) Jedyny duży plus to radio internetowe którego nie ma w polsacie. Zamówiłem właśnie polsat więc zobaczymy co lepsze, man 10 dni na przetestowanie.

Wysłano z HTC Desire z użyciem Tapatalk

Do góry