Cyfrowa platforma - trudny wybor.

east

New member
Witam!
Chcialbym kupic cyfrowa platforme. Dzisiaj zrezygnowalem z uslug multimedii, mialem analogowa kablowke, ale ich oferta, jakosc obrazu jakos mnie zniechecila do nich, co prawda pani z biura obslugi klienta proponowala mi cyfrowa telwizje z canal plusem za okolo 70-75zl miesiecznie, ale jakos nie wiem nie jestem, do nich przekonany... - dobrze robie?

zastanwiam sie nad cyfra i n.
cyfra ma obecnie oferte za 95zl - pakiet podstawowy + canal +, plus hd canal plus, plus dekoder hd z nagrywaniem.

chcialem wziac pakiet powitalny, tanszy, ale do niego nie mozna podobno wziac canal plus.

pytam was czy sa moze jakies inne ukryte promocje aby ten zestaw miec taniej? albo wogole taniej cyfre da sie miec miesiecznie???

co do N - zaoferowali mi Nbox Recorder za: oferte za 88zl miesiecznie przez pierwsze 6 miesiecy (wszystkie pakiety i 2 kolekcje VOD), nasteopne 6 miesiecy za 50zl (3 pakiety plus pakiet filmowy) i kolejne 12 miesiecy za 48zl (3 pakiety)

pogmatwana ta oferta enki, i stad moje pytanie do was, jakie to wlasciwie koszty wychodza tego wszystkiego...moze enka ma inna lepsza oferte tansza? bo ta wychodzi wedlug mnie strasznie drogo... moze jakies rady doswiadczonych uzytkownikow dla totalnego laika w tej kwestii. dodam ze mam kino domowe i tv full hd i chcialbym do tego dekoder podlaczyc i wykorzystac w pelni mozliwosci...

prosze, pomozcie, doradzcie... :)
pozdrawiam serdecznie!

znalazlem jeszcze taka oferte, jakby jeszcze taniej wychodzilo wszystko... jak to rozumiec? gdzie jest haczyk w tych punktach bp?

http://www.cyfraplus.pl/cyfraplus_364.html

bo dzieki tej ofercie placilbym mniej przez rok. a na ile wogole jest umowa? i czy ta oferta wyklucza inne promocje czy jak to jest?

hmm... ktos doradzi kto ogarnia te wszystkie promocje oferty itp?:D

Nie umieszczamy postu pod postem

Ostatnio edytowane przez moderatora:

kamilb

Member
Ja mam z multimedii DTV i Canal+ też i powiem że w przeciwieństwie do Ciebie jestem zadowolony. A jesli już zrezygnowałeś z usług MM to proponuje Ci Cyfre+ wziąć bo znajomi mają i nie narzekają. Ale pewnie przy wyborze cena będzie odgrywac dużą rolę to sobie musisz już posprawdzać na stronach tych platform co i jak :)

acton777

Member
Bez reklam
Moja rada: zostań, tam gdzie jesteś do końca listopada. C+ N i CP robią bardzo dobre promocje w okolicach świąt bozonarodzeniowych. Wtedy mozna dostać coś na prawdę fajnego ;)

RheeTCT

New member
east-jakoś Cię nie rozumiem.Piszesz,że N-ka droga,no przecież sam podajesz,że jest za 50 zeta.To jak byś chciał,przecież taniej nie ma nigdzie.Przez pierwsze pół roku jest drożej ,bo spłacasz dekoder i masz VOD na próbę.Poza tym oni mają najwięcej programów HD chyba.

east

New member
no przez pierwsze pol roku place tyle co za cyfre praktycznie, a umowa na dwa lata...- do tego na pocztaku place za dekoder 199zl bodajze, rozkladajac to na miesiace wychodzi sporo... i chodzilo mi o to czy w N mily pan z obslugi nie chce mnie na cos naciagnac. ze nie moge sobie poprtosu wybrac 2-3 pakietow za 32-48zl i ogladac bez kombinacji ze co pol roku bede inaczej placil w ciagu tych dwoch lat.

na cyfre zaczela mnie zastanawiac ta oferta z bp, bo wychodzi abonamnet ponad 70zl z hakiem....

east

New member
Hmm... bylem dzisiaj w vobisie u przemilych panow co sprzedaja cyfre plus wraz z ksiazeczka bp partenr plus co sie zbiera punlkty aby zerkneli na ta promocje i o dziwo dowiedzialem sie ze oni nie umieja tej oferty sprzedac i nie wiedza o co w tym chodzi i niestety u nich tego nie kupie.

wiec prosze czy moglby ktos mi doradzic i pomoc co i jak z tym jest? moze ktos z was sprzedaje uslugi cyfry lub kupowal ostatnio i moze dac mi realne i wyraziste rady i konkrety. pozdrawiam serdecznie!

lolek

New member
Na forum satkurier jest temat o promocjach cyfry. Jest tam trochę o tej promocji (z tego co wiem umowa na 13 mies., a przez 12 zniżka 20% na abo + zniżki na opcje dodatkowe). Poczytaj i ew. spróbuj tam kogoś zapytać. Chłopaki z tego forum śledzą wszystkie promocje więc coś Ci doradzą.

Co do promocji w n-ce, to obowiązuje ona również przy zakupie w on-line. Gdybyś się decydował na n, warto skorzystać, bo umowa jest wtedy tylko na 12 mies. (podobno).

Pozdrawiam.

Do góry