Co wybrać

Asiula

New member
Witam Wszystkich
Właśnie wprowadziłam się do nowego mieszkania i chcę sobie zainstalować jakąś fajną platformę. Co możecie polecić? Myślałam nad n albo cyfrą +. Jak sprawdzają się te platformy

jędrzejj 1957

Active member
Bez reklam
Witam
Wszystko zależy co Ciebie interesuje , ile jesteś w stanie mieśięcznie wydac na oglądanie kanałów (czy będziesz w stanie oglądac wszystkie pakiety), w nce możesz dobierac pakietami po 16 zł. ,w cyfrze wygląda to trochę inaczej.Sam posiadam nkę (w przeszłości cyfra) i wybrałem pakiety które mnie interesują więc jestem zadowolony.Przejrzyj oferty i wybierz co najbardziej będzie Ciebie interesowało, przesył jakości jest na podobnym poziomie.

Asiula

New member
A możesz mi powiedzieć jak to wygląda z enką od strony technicznej? Bo np. spotkałam się z opinią, że cyfra + dosyć często szwankuje. Ale to pewnie nie jest reguła.

jędrzejj 1957

Active member
Bez reklam
Na początku to najlepiej samemu dobrac osprzet -antenę i konwerter, ponieważ anteny oferowane przez Nke raczej ; odpadają; .Osobiści kupiłem antenę Triax TD100 , do tego konwertery Golden Interstar , przełączniki DISqC firmy Mezo , oraz kabel Triset113 i nie mam najmniejszych kłopotów z odbieraniem wszystkich ( które wybrałem) kanałów tv. Parametry jakości i śiły oraz wartośc ber są super i nrecorder nie ; przycina; przy bardzo słabych warunkach atmosferycznych.Jeżeli się zdecydujesz na nkę to od siebie podpowiem żeby wybrac nrecordera jest naprawdę dobry (na nasze platformy)dekoder.

Asiula

New member
Wielkie dzięki za pomoc :D Chyba faktycznie zdecyduję się na enkę, wszyscy znajomi mi ją doradzają ale nie są takimi fachowcami jak Ty i raczej nie podpowiedzieliby mi tylu rzeczy :p

Do góry