nightfaler
New member
Witam.
Jakiś już czas temu, stałem się posiadaczem Samsunga LE37C650. Chociaż bardzo chwale sobie to, to że TV radzi sobie z odtwarzaniem różnych materiałów z HDD, czy innych masowych urządzeń magazynujących. To nie mogę przeboleć paru kwestii. Bardzo często trafiają mi się pliki z ReFrames wyższym niż Tv potrafi obsłużyć. Mam dużo plików w których dźwięk zapisany jest jako FLAC. Do tego za każdym razem muszę wycinać ścieżkę z napisami i przerabiać ją na .srt ponieważ TV nie czyta .ass.
Dlatego zdecydowałem się (albo jeszcze nie) na kupno odtwarzacza HD.
Interesowało by mnie żeby był jak najbardziej wszechstronny.
- Żeby nie bał się niczego co zapisane jest w kontenerze .mkv
- nie bał się FLACA (chociaż to podchodzi pod górny myślnik)
- nie miał problemów z otwarciem w muxowanych napisów w pliki .mkv
- ogólnie jakoś się prezentował i nie kosztował za dużo.
edit. zapomniałem wspomnieć odtwarzacz może być bez HDD, posiadam własny 3.5 calowy WD Elements(z zewnętrznym zasilaniem)
Jakiś już czas temu, stałem się posiadaczem Samsunga LE37C650. Chociaż bardzo chwale sobie to, to że TV radzi sobie z odtwarzaniem różnych materiałów z HDD, czy innych masowych urządzeń magazynujących. To nie mogę przeboleć paru kwestii. Bardzo często trafiają mi się pliki z ReFrames wyższym niż Tv potrafi obsłużyć. Mam dużo plików w których dźwięk zapisany jest jako FLAC. Do tego za każdym razem muszę wycinać ścieżkę z napisami i przerabiać ją na .srt ponieważ TV nie czyta .ass.
Dlatego zdecydowałem się (albo jeszcze nie) na kupno odtwarzacza HD.
Interesowało by mnie żeby był jak najbardziej wszechstronny.
- Żeby nie bał się niczego co zapisane jest w kontenerze .mkv
- nie bał się FLACA (chociaż to podchodzi pod górny myślnik)
- nie miał problemów z otwarciem w muxowanych napisów w pliki .mkv
- ogólnie jakoś się prezentował i nie kosztował za dużo.
edit. zapomniałem wspomnieć odtwarzacz może być bez HDD, posiadam własny 3.5 calowy WD Elements(z zewnętrznym zasilaniem)
Ostatnia edycja: