Co w zamiana Onkyo TX-NR525

axl2

Member
Witam,

Trafił się kupiec na moje Onkyo tx-nr525 i mimo że jestem z dźwięku zadowolony szkoda pościć taką okazję. W związku z tym że wypadłem trochę z obiegu proszę o poradę co nabyć do kwoty 1000 zł (może być używka). Kolumny to jamo 608 5.1 a główny nurt elektro, rock classic: depeche mode, camouflage, AC/DC itd :) myślałem wstępnie nad używanym TX-SR606 ale może wbić się w Harmana bo denon to chyba nie pod moją muzykę?

Dzięki za pomoc

wysio

Member
Bez reklam
Jak nie masz na dołożenie do przynajmniej TX NR686, to daj sobie spokój. Ten Onkyo ma bardzo fajny dźwięk. Albo zmień kolumny na lepsze. Ja mam podobny zestaw i jedyne na co bym zamienił, to na 686.

axl2

Member
Kolumny zmienić? Myślałem że jamo to dobry wybór, co w takim razie polecasz ciekawszego w podobnym budżecie?

mors111

Active member
Bez reklam
Witam,

Trafił się kupiec na moje Onkyo tx-nr525 i mimo że jestem z dźwięku zadowolony szkoda pościć taką okazję. W związku z tym że wypadłem trochę z obiegu proszę o poradę co nabyć do kwoty 1000 zł (może być używka). Kolumny to jamo 608 5.1 a główny nurt elektro, rock classic: depeche mode, camouflage, AC/DC itd :) myślałem wstępnie nad używanym TX-SR606 ale może wbić się w Harmana bo denon to chyba nie pod moją muzykę?

Dzięki za pomoc

po 525 szedł bym dalej w Onkyo , zaczynając od 609( ponoć padały płyty HDMI ) , 616-626-636-646-656-676 ... im nowszy tym lepiej , wszystkie z internetem

nie cofałbym się do 606

Noisy

Member
Jeżeli był byś chętny, to sprzedam swoje onkyo 656 za 1200 zl a ja sobie zmienię na coś innego z preout. W razie co pisz na PW to wszystko Ci opowiem ;)

Ostatnia edycja:
Do góry